Το ενημερωμένο Mitsubishi Outlander Phev Juro παίρνει επιπλέον τεχνολογία


Η Mitsubishi ανακοίνωσε μια σειρά αναβαθμίσεων στην έκδοση JURO του Outlander Phev, εισάγοντας νέα τεχνολογία, ο Chauffeur βοηθά και τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οδηγεί μόνο στην μπαταρία.
Οι αναβαθμίσεις είναι το κεράσι στην κορυφή του αναθεωρημένου 2017 Outlander PHEV, το οποίο ενισχύει το ηλεκτρικό εύρος και την ταχύτερη φόρτιση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα στην πώληση 2017
Μέσα στην καμπίνα, το Outlander Phev Juro παίρνει νέα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Το σύστημα ψυχαγωγίας έρχεται τώρα με το σύστημα εμφάνισης συνδέσμου smartphone της Mitsubishi, εισάγοντας τη συμβατότητα με το Apple CarPlay και το Android CAR. Τα νέα χαρακτηριστικά συμβατά με το smartphone συνδέονται παράλληλα με τη συνδεσιμότητα Bluetooth.
4

Άλλα χαρακτηριστικά μέσα περιλαμβάνουν θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, έλεγχο κλιματικής ζώνης διπλής ζώνης και δυνατότητα προθεώρησης του εσωτερικού χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Smartphone PHEV.
Αλλού, το αυτοκίνητο κερδίζει ένα νέο αυτόματο σύστημα συγκράτησης φρένων, επιτρέποντας στον οδηγό να απελευθερώσει το πεντάλ σε κυκλοφορία ή στάσιμη σε ένα λόφο.
Η τελική αλλαγή είναι η εισαγωγή μιας νέας ρύθμισης ηλεκτρικής οδήγησης που ονομάζεται Mode Priority. Όταν σε αυτή τη ρύθμιση, ο βενζινοκινητήρας των 2.0 λίτρων είναι πλήρως απενεργοποιημένος που προσφέρεται, υπάρχει αρκετή φόρτιση στις μπαταρίες.
Το ενημερωμένο Outlander Phev Juro είναι προς πώληση τώρα, τιμολογείται από £ 33.499 μετά την επιχορήγηση αυτοκινήτων plug-in.
Τι πιστεύετε για το 2017 Outlander Phev; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *