“Βγείτε μπροστά από τη Mercedes – ακόμα πολύ πρώτα όταν αφορά τη νέα τεχνολογία”


κρυμμένη κάτω από την καμουφλάζ παραπάνω είναι τα πιο προηγμένα αυτοκίνητα και φορτηγό που έχουμε συναντήσει ποτέ – ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που θα μπορείτε να πάρετε εντός των επόμενων 12 μηνών. Εκτός από το γεγονός ότι δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχει ένα αστέρι τριών σημείων στο καπό.
Πάνω από τη μακρά ιστορία της, η Mercedes έχει καταγράψει πολύ περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ασφαλείας από οποιοδήποτε είδος άλλων επιχειρήσεων αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και ήταν πολύ πρώτος στην αγορά με ό, τι από τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά του Diesel Traveler σε ABS καθώς και με αερόσακους.
Η νέα ηλεκτρονική κλάση που είναι κρυμμένη από την καμουφλάζ του πάνω από το swirly θα σας χτυπήσει μακριά με την προσφορά καινοτομίας, σχεδόν καθιστώντας τον μεγαλύτερο, πολύ πιο υπερβολικό αδελφό, το S-Class, φαίνεται ντεμοντέ!
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η Mercedes κανονικά κυλά το νέο της από τα μεγαλύτερα σχέδια σε μικρά παιδιά, ωστόσο η ταχύτητα με την οποία αναπτύσσεται η τεχνολογία, δεν μπορεί να περιμένει-οπότε η E-Class παίρνει την τεχνολογία που η S-Class δεν έχει ακόμα.
Εδώ είναι ένας δοκιμαστής: Θα μπορείτε να το ανοίξετε με το έξυπνο τηλέφωνό σας στην τσέπη σας και όχι με ένα κλειδί. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας. Η ημιαυτόνομη οδήγηση θα κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη για τον αυτοκινητιστή στον αυτοκινητόδρομο. καθώς και να προειδοποιήσει άλλα αυτοκίνητα και φορτηγά ενός μελλοντικού κινδύνου στο δρόμο μπροστά.
Όλα αυτά, και θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε τα ατυχήματα καθώς και να σας εξασφαλίσουν πολύ καλύτερα εάν ένα αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτο.
Ανακαλύπτω αυτή την τεχνολογική κούρσα συναρπαστική, όχι μόνο για τα δημιουργικά πράγματα που έρχεται, ωστόσο ποιος φτάνει εκεί πρώτα. Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θα είναι πολύ πριν από αυτό που έχω εξηγήσει παραπάνω είναι συνηθισμένο σε εξαιρετικά πολλά αυτοκίνητα και φορτηγά – έχουμε την απόλαυση της ακρόασης κάθε αυτοκινήτων και των μεγάλων σχεδίων του κατασκευαστή φορτηγών, καθώς και πολλών τραγουδούν το Ακριβώς ίδιες (ή εξαιρετικά παρόμοιες) τεχνολογικές μελωδίες.
Αυτό είναι δεδομένου ότι χρησιμοποιούν τους ίδιους πωλητές που παρέχουν συνήθως τα πραγματικά δημιουργικά πράγματα.
Αλλά υπάρχει πάντα ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων και φορτηγών που φτάνει εκεί πολύ πρώτα και, όταν πάλι, είναι η Mercedes που οδηγεί το δρόμο.
Πιστεύετε ότι η Mercedes βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των νέων αυτοκινήτων και της τεχνολογίας φορτηγών; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *