Η Ford Fiesta κάνει £ 3k κόστος, καθώς τα οχήματα βάσης είναι άξονα


Το πολύ δημοφιλές όχημα του Ηνωμένου Βασιλείου έχει μόλις καταλήξει να είναι μάλλον πολύ πιο ακριβό, με δύο διακυμάνσεις εισόδου σε επίπεδο που κόβονται από το εύρος Ford Fiesta. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος εκκίνησης για το Supermini είναι τώρα £ 13.395, το οποίο είναι πάνω από £ 10.345.
Αυτό είναι μέρος μιας τεχνικής για την κατάργηση της περιοχής για το νέο Ford Ka+ στη σειρά, η οποία παρέχει στους αγοραστές μια εμπειρία οδήγησης που μοιάζει με fiesta (βασίζεται στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα) με ένα κόστος εκκίνησης £ 8,995, το οποίο θα πάει Πολύ £ 9.995 για το μοντέλο Zetec.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα superminis για αγορά τώρα
Τα οχήματα υψηλής Spec Ka+ Zetec παίρνουν χειροκίνητο σύστημα ψυχαγωγίας Air-Con, Ford, καθώς και μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των ζάντων αλουμινίου 15 ιντσών, ενός δερμάτινου τιμονιού με έλεγχο κρουαζιέρας, πτυσσόμενων πλευρικών καθρέφτη, ραδιόφωνο DAB, κλιματικό έλεγχο, ηλεκτρικό πίσω μέρος Windows καθώς και θερμαινόμενα καθίσματα.
Ένας εκπρόσωπος της Ford μας είπε ότι “με το KA+ έρχεται σύντομα, θέλουμε να ρυθμίσουμε το Fiesta ακόμα πιο επάνω στην αγορά, ώστε να μην κανιβαλίζουμε τις δικές μας πωλήσεις. Περιλαμβάνει το τρία τοις εκατό των πωλήσεων της Fiesta. ” Πολλοί αγοραστές επιλέγουν Fiesta Zetec ή Titanium σχέδια στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτό σημαίνει ότι παρά την άνοδο του κόστους, είναι απίθανο να χάσει το περιβάλλον του ως το πολύ δημοφιλές όχημα του Ηνωμένου Βασιλείου – το 2016 μέχρι στιγμής η Ford Fiesta έχει πουλήσει 71.823 μονάδες, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από το δεύτερο σημείο Vauxhall Corsa, το οποίο έχει Πώλησε 47.962 μονάδες.
Ψάχνετε μπροστά στο νέο Ford Ka+; Ας καταλάβουμε γιατί παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *