Η αντικατάσταση της Mercedes GLE M-Class κατασκοπεύτηκε σε υβριδική μορφή


το επερχόμενο υβριδικό plug-in Mercedes GLE έχει αλιευθεί δοκιμές, πριν από την επίσημη εκτόξευση του αυτοκινήτου το επόμενο έτος. Βρήκαμε μια έντονα μεταμφιεσμένη έκδοση του συμβατικού GLE τον Απρίλιο, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει ένα plug-in που επεκτείνει την εμβέλεια.
Παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε, αναμένουμε ότι το GLE Plug-in θα χρησιμοποιήσει είτε το τετρακύλινδρο υβρίδιο από τον επερχόμενο τετρακύλινδρο Mercedes C350 PHEV, είτε μια έκδοση Tweaked του κινητήρα V6 3,0 λίτρων στο τρέχον plug-in S500, το οποίο είναι ήδη ικανή μέχρι και 100mpg.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το τελευταίο θα μπορούσε να πυροδότησε το plug-in από το standstill σε 62 μίλια / ώρα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα-και το γεγονός ότι βρέθηκε να χρεώνει γύρω από το Nurburgring υπονοεί ότι ο Merc έχει πιθανώς τα βλέμματά του στο νέο Porsche Cayenne S E-Hybrid. Αυτό το αυτοκίνητο θα κάνει 83mpg, και θα χτυπήσει 62mph σε 5,9 δευτερόλεπτα.
7
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Εάν το σήμα GLE αισθάνεται λίγο άγνωστο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αποτελεί μέρος της νέας δομής ονομασίας του Merc. Κατά τα επόμενα χρόνια, κάθε SUV της μάρκας θα αποκτήσει το πρόθεμα GL, ακολουθούμενη από μια άλλη επιστολή για να δηλώσει τη θέση τους στην περιοχή. Αυτά ξεκίνησαν με το εισόδημα Mercedes GLA νωρίτερα αυτό το έτος και θα τελειώσουν στο GLS που θα τελειοποιήσουν-θα αντικαταστήσουν τη γήρανση GL τα επόμενα χρόνια.
Εκτός από το μολύβι φορτίου και το πρόσθετο καπάκι πλήρωσης, το νέο μοντέλο είναι πρακτικά αδιάκριτο από την τρέχουσα Mercedes M-Class. Τούτου λεχθέντος, το μεγάλο SUV λέγεται ότι επωφελείται από μια ενημερωμένη μάσκα και προβολείς, καθώς και ανανεωμένα περβάζια και λιγότερο βολβώδη τροχούς. Στο εσωτερικό, περιμένετε όλα τα τυπικά πολυτελή Mercedes, καθώς και τις δυνατότητες για ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και την επανασχεδιασμένη παύλα.
Τώρα διαβάστε τα πάντα για τα νέα σχέδια ονομασίας μοντέλου SUV της Mercedes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *