Η Volvo δημιουργεί εξαιρετικά αποδοτική μονάδα δίσκου-Ε τριών κυλίνδρων


Η Volvo περιλαμβάνει την τάση στην μείωση των κινητήρων του με τους τρεις κύλινδρους. Η Σουηδική Εταιρεία είναι ήδη βαθιά στη δοκιμή του νέου κινητήρα τριών κυλίνδρων 1,5 λίτρων και λέει ότι η μικροσκοπική μονάδα θα μπορούσε να εμφανιστεί στα προϊόντα της εντός δύο ετών.
Ο τριών κυλίνδρων θα κατασκευαστεί παράλληλα με την υψηλής απόδοσης τεσσάρων κυλίνδρων 2,0 λίτρων της Volvo. Θα χαρακτηριστεί ως επί το πλείστον στο V40 Hatchback και στον διάδοχό της, το οποίο θα κατασκευαστεί στη νέα πλατφόρμα CMA CMA της Volvo.
Η διαφήμιση – η θέση συνεχίζεται παρακάτω

• Πολλά οικονομικά αυτοκίνητα στην πώληση
Αυτή η πλατφόρμα είναι πιθανό να αναπαράγει άλλα παράγωγα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας ενός XC40, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το Punchy Three-Pot θα βρει επίσης το δρόμο του προς τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα 60 σειράς της Volvo – S60, V60 και XC60 – χάρη στους στροβιλοσυμπιεστές για να προσφέρουν καταπληκτική ισχύ και απόδοση.
Ο νέος κινητήρας θα κατασκευαστεί στη Σουηδία και είναι ένα άλλο βήμα στο στόχο της Volvo να βγάλει μακριά από πέντε, έξι και οκτώ κύλινδρους κινητήρες.
Ο Michael Fleiss, Αντιπρόεδρος PowerTrain στην ομάδα αυτοκινήτων Volvo, δήλωσε: “Έχουμε μάθει πολλά από την ανάπτυξη των τεσσάρων κυλίνδρων-Ε μηχανές μας και το μεταφράζουμε σε έναν εξαιρετικά ανταποκρινόμενο, συμπαγές και ισχυρό τριών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας. Ο κινητήρας αναπτύσσεται κυρίως με τη νέα μας αρχιτεκτονική CMA, αλλά θα προμηθεύσει επίσης την ισχύ μας για τα αυτοκίνητα των 60 σειράς μας χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες Turbo της Volvo, ενώ ταυτόχρονα να ανταποκρίνεται στους ευρώ 7 στόχους εκπομπών. ”
Δρ. Peter Mertens, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Έρευνα & Ανάπτυξη στην ομάδα αυτοκινήτων Volvo, πρόσθεσε: “Η έκκληση της νέας τριών κυλίνδρων που αναπτύσσουμε είναι ότι μπορεί να κατασκευαστεί στις ίδιες γραμμές παραγωγής με τον τετραπλασιασμό μας, χρησιμοποιώντας Ευέλικτο δυναμικό παραγωγής που μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες υπηρεσίας καθώς αναπτύσσουμε. Αυτό σηματοδοτεί ένα κρίσιμο βήμα προς τα εμπρός για τα αυτοκίνητα της Volvo. Όσον αφορά την εξουσία και την αποτελεσματικότητά μας, η αριστεία της μηχανικής της Volvo θα λάμψει με τον κινητήρα τριών κυλίνδρων κίνησης. ”
Τώρα διαβάστε για τη δοκιμαστική μας κίνηση του Volvo V40 με τον νέο δίσκο-E 3-κυλίνδρου εγκατεστημένο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *