Νέο 2019 Ford Kuga: Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσαν


Η Ford άνοιξε βιβλία παραγγελιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ολοκαίνουργιο SUV KUGA. Η τρίτη γενιά του μεγαλύτερου SUV της Ford της Ford διατιμάται από £ 23.995, καθορίζοντας τα βλέμματά της σε αντιπάλους όπως το Skoda Karoq και το Nissan Qashqai.
Είναι το πρώτο μοντέλο από το εμπορικό σήμα που θα ξεκινήσει με ένα τρίο υβριδικών κινητήρων, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής παραλλαγής Plug-in 201,8MPG. Αυτό το μοντέλο διατιμάται από £ 33.095 και £ 36.495 ανάλογα με το αν πηγαίνετε για τις παραλλαγές Titanium, ST-Line ή ST-Line X.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα crossovers προς πώληση αυτή τη στιγμή
Η ισχύς προέρχεται από ένα μείγμα βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και ηλεκτρικού κινητήρα, που οδηγείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 10,3kWh. Η Ford λέει ότι αναπτύσσει 223bhp και θα πρέπει να εκπέμπει μόλις 26g/km του CO2.
22
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Το KUGA θα προσφέρεται τελικά με πέντε κινητήρες: τρία υβρίδια, καθώς και μονάδες βενζίνης και ντίζελ. Ο υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας EcoBoost 1,5 λίτρων, που μεταφέρεται από το επίκεντρο, διατίθεται σε δύο καταστάσεις συντονισμού: 119bhp ή 148bhp – το πρώτο από τα οποία έρχεται με την τιμή εισόδου £ 23.995. το τελευταίο κοστίζει £ 1.650 περισσότερο. Οι επιλογές ντίζελ αποτελούνται από ένα Ecoblue 1,5 λίτρων 119bhp (ξεκινώντας από £ 26.395 στο Zetec Trim) και 148bhp 2,0 λίτρων Ecoblue, το οποίο κοστίζει £ 27.445.
Η μονάδα 2.0 λίτρων συνδυάζει τον κινητήρα ντίζελ σε ένα σύστημα ήπιο υβριδικό σύστημα 48 βολτ. Διαθέτει εκκινητή/γεννήτρια που βασίζεται σε ζώνη που αντικαθιστά έναν συμβατικό εναλλάκτη, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μπορεί να ανακάμψει και να αποθηκεύσει ενέργεια κατά τη διάρκεια της πέδησης για να ενισχύσει την επιτάχυνση του. Αλλά δεν επιτρέπει στο αυτοκίνητο να τρέχει μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Η Ford ισχυρίζεται ότι αυτός ο υβριδικός κινητήρας Ecoblue μπορεί να επιστρέψει οικονομία 56,5 mpg, με εκπομπές CO2 132G/km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *