Τα έξοδα βενζίνης που μειώνονται από τα σούπερ μάρκετ για τα Χριστούγεννα


έχουν παραδοθεί ένα νωρίς Χριστουγεννιάτικο δώρο από σούπερ μάρκετ που έχουν μειώσει τις τιμές των καυσίμων.
Η ASDA καθώς και η Tesco αποκάλυψαν ότι από τη βενζίνη της Τετάρτης, καθώς και το κόστος ντίζελ στις προβλέψεις τους θα μειωθούν.
Οι γίγαντες των σούπερ μάρκετ θα μειώσουν το 2p ένα λίτρο από τη βενζίνη καθώς και το 1p από το ντίζελ τους για τη χαρούμενη περίοδο.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στην ASDA οι πελάτες δεν θα πληρώσουν περισσότερα από 126,7p ένα λίτρο για βενζίνη καθώς και 134,7p για το ντίζελ, αν και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για το πόσο καιρό θα διαρκέσει η μείωση του κόστους.
Ο διευθυντής εμπορικών συναλλαγών της Asda Petrol, Andy Peake, δήλωσε: “Με τα Χριστούγεννα ακριβώς γύρω από τη γωνία, καθώς και τα οικονομικά πιο σφιχτά από ποτέ, είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να κάνουμε το κομμάτι μας για να κάνουμε τα σκληρά κερδισμένα χρήματα των πελατών μας να πάνε λίγο περισσότερο”.
Για τους περισσότερους οδηγούς βενζίνης θα τους εξοικονομήσει ένα τυπικό 80p ανά πλήρωση, ενώ εκείνοι που οδηγούν τα αυτοκίνητα ντίζελ και τα φορτηγά θα εξοικονομήσουν ένα τυπικό 40p – επαρκή για μια πρόσθετη πίτα ή δύο.
Η κίνηση έγινε δυνατή από την αλήθεια ότι η χονδρική αξία του καυσίμου έχει χτυπήσει το χαμηλότερο ποσοστό από τις αρχές Νοεμβρίου.
Ο Pete Williams, επικεφαλής των εξωτερικών υποθέσεων στο RAC, ήταν αισιόδοξοι άλλοι λιανοπωλητές θα περάσουν παρόμοια εξοικονόμηση.
Πρόσθεσε: “Τα φθηνότερα καύσιμα είναι κάτι που οι αυτοκινητιστές θα είναι συνήθως ευπρόσδεκτοι, καθώς έρχεται μπροστά και από τα Χριστούγεννα της τελευταίας στιγμής που αγοράζουν αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς και τη βιασύνη στους δρόμους την επόμενη εβδομάδα”.
• Δείτε επίσης: τα περισσότερα οικονομικά αποδοτικά αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά
Το κόστος του φθινοπώρου της αντλίας είναι πιο μεγάλη είδηση ​​για τους οδηγούς τον Δεκέμβριο μετά τη δήλωση του καγκελαρίου George Osborne στη δήλωση του φθινοπώρου.
Δήλωσε λόγω της πρόσθετης εξοικονόμησης κόστους που ανακαλύφθηκαν κάπου αλλού καυσίμου θα καταψυχθεί μέχρι το 2015 με οργανωμένη αύξηση το 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *