«Η αλήθεια είναι ότι, η Samsung, η LG Chem και άλλες κορεατικές επιχειρήσεις απλώς ζεσταίνουν»


την παραμονή των καυστήρων των καλοκαιρινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1988 στη Σεούλ, οι Βρετανοί θα μπορούσαμε να αγοράσουμε κάθε κορεατικό αυτοκίνητο που μας άρεσε. Εφόσον ήταν ένα hyundai, συνήθως με ένα άσχημο μπλε εσωτερικό και ένα ακόμα πιο τρελό μπιζέλι πράσινο paintjob. Δικαίως, δεν είχαμε ουρά για να τους αγοράσουμε.
Περιορίστε τις τρεις δεκαετίες και κατά τη διάρκεια αυτού, η πρώτη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων της Χειμερινής περιόδου στο Pyeongchang, ακριβώς επάνω στον παγωμένο ορεινό δρόμο από τη Σεούλ και η Hyundais πωλούν μεγάλο χρόνο στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου. Όπως και ο Kias. Και με τα SSANGYONG SUV επίσης στο μίγμα, οι Κορεάτες θα μετατοπιστούν και πάλι περίπου 200.000 αυτοκίνητα σε Βρετανούς φέτος. Δεν είναι κακό. Αλλά πουθενά δεν είναι αρκετά καλό για μια ακόμα φιλόδοξη, αν και μικροσκοπική χώρα της Βορειοανατολικής Ασίας που ήδη χτίζει περίπου τον ίδιο αριθμό αυτοκινήτων ετησίως (3,9 εκατομμύρια) ως τις ταλαντευόμενες, σημαντικά μεγαλύτερες ΗΠΑ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Λίστα ελέγχου αυτοκινήτων χειμερινής περιόδου: κιτ οδήγησης και καλύτερες αγορές
Η αλήθεια είναι ότι οι Κορεάτες απλώς θερμαίνονται όταν αφορά αυτό το κτίριο αυτοκινήτων Lark. Οι παραπάνω αναγνωρισμένες μάρκες θα συνεχίσουν να κάνουν το πράγμα τους. Αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο τα εμπορικά σήματα αυτοκινήτων από το πρόσφατο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Panther (Sports Cars), της Ασίας Motors (Great Little SUV) και της Daewoo (φτηνές αστικές οικογενειακές runabouts) δεν μπορούν να επιστρέψουν ή να κάνουν τα ντεμπούτο τους στα καταστήματα πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου . Oullim και Proto είναι άλλοι με δυνατότητες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *