Η Ford καθώς και η Mahindra πηγαίνουν σε νέα εταιρική σχέση


που έχουν σκληρό χρόνο Ford της Αμερικής, καθώς και το Rising Star Mahindra της Ινδίας πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με έμφαση στα αναπτυσσόμενα συμπαγή ηλεκτρικά οχήματα.
Η προτεινόμενη εταιρική σχέση “Στρατηγικής Συμμαχίας” θα παράσχει στο Blue Oval βελτιωμένο κέρδος πρόσβασης στην ινδική αγορά οχημάτων, η οποία βρίσκεται σε πρόγραμμα για την προσπέραση των ΗΠΑ, καθώς και ότι είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά οχημάτων στον κόσμο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα που πωλούνται καλύτερα τώρα
Με τη σειρά του, η εταιρεία Ινδίας – σε συνεργασία με την παιδική της εταιρεία, Ssangyong της Νότιας Κορέας – ελπίζει πραγματικά να καταστρέψει τη συμβατική ακόμα κερδοφόρα αμερικανική αγορά, η οποία κυριαρχείται σήμερα από pick -ups καθώς και SUV που αναπτύχθηκαν από τους GM, Ford καθώς και τζιπ. Ωστόσο, το υψηλό κόστος εργασίας των ΗΠΑ υποδηλώνει ότι αυτά τα αυτοκίνητα έχουν καταλήξει να είναι σταδιακά δαπανηρά.
Αυτό αφήνει την πόρτα ανοιχτή για τη Ford να βοηθήσει το Ssangyong Wade-in με πολύ πιο οικονομικά αποδοτικές προσφορές που εξακολουθούν να λειτουργούν με τους μεγάλους κινητήρες καθώς και την ανθεκτικότητα που προοδευτικά δαπανηρά τους Αμερικανούς καταναλωτές απαιτούν. Αποτελεσματικά, η Ssangyong θα μπορούσε να καταλήξει να είναι η μάρκα SUV του προϋπολογισμού της Ford.
“Η σύμβαση πρόθεσης μεταξύ των δύο επιχειρήσεων [Ford καθώς και Mahindra/Ssangyong] θα επιτρέψει σε κάθε ένα να αξιοποιήσει τα κοινά τους πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου απαράμιλλης αλλαγής στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία”, δήλωσαν σε κοινή δήλωση.
Και οι δύο επιχειρήσεις απαίτησαν να συνεχίσουν να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν καθώς και να πωλούν εκατομμύρια βενζίνης καθώς και αυτοκίνητα ντίζελ σε όσο το δυνατόν πολυάριθμες χώρες κατά τα επόμενα χρόνια. Αν και αναγνωρίζοντας ότι η Ινδία βρίσκεται σε πρόγραμμα για να καταλήξει να είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά οχημάτων στον κόσμο, η Ford αποδέχεται επίσης ότι θα έχει μια σχετικά μικρή φέτα αυτού του τεράστιου ινδικού κέικ – εκτός αν μπαίνει στο κρεβάτι με το Mahindra.
Όπως και αν δεν είναι πολύ πιο απαραίτητο, θα είναι πολύ αναγκαία συνεργασία μεταξύ της Ford, της Mahindra καθώς και του Ssangyong για να μοιράζονται το κόστος σε τομείς όπως η προμήθεια προϊόντων, ο προγραμματισμός καθώς και η ανάπτυξη.
Αλλά ο υπέρτατος στόχος για την αμερικανική εταιρεία είναι να εγγυηθεί ότι έχει ελάχιστα καθώς και μεγάλα οδηγούς, καθώς και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που μπορούν να πωλούν παγκοσμίως από τη δεκαετία του 2020 και μετά. Με τη νέα του Βομβάη καθώς και με τους συνεργάτες της στη Σεούλ, η Ford είναι ελπιδοφόρα να καταλήξει να είναι ένας ισχυρότερος, πολύ πιο ενεργός ανταγωνιστής σε ένα παγκόσμιο στάδιο αυτοκινήτων.
Πιστεύετε ότι η προσφορά Ford/Mahindra είναι ένα σπουδαίο πράγμα για την αμερικανική μάρκα; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *