Η Volkswagen καθορίζει νέα σχέδια για το Electified Future


Η Volkswagen αναφέρει ότι τώρα αναμένει ότι το 70 % των πωλήσεών της στην Ευρώπη θα είναι καθαρά ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2030-αλλά η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το supermini-size-entry-level-level της Το EV έχει ωθηθεί από μερικά χρόνια.
Παρουσιάζοντας μια νέα επιχειρηματική στρατηγική «Accelerate», ο επικεφαλής των επιβατών VW, Ralf Brandstatter, δήλωσε ότι οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν μια «επιτυχημένη ανακάλυψη για την ηλεκτρονική κινητικότητα». Επιβεβαίωσε ότι το id.buzz minibus θα φτάσει στην παραγωγή το 2022 και δήλωσε ότι η πρόσφατα ανακοινωθείσα ναυαρχίδα EV, «Trinity», θα περιλαμβάνει μια απλοποιημένη σειρά προϊόντων, όπου πολλά χαρακτηριστικά υλικού θα τυποποιηθούν και στη συνέχεια θα ενεργοποιηθούν και θα απενεργοποιηθούν από τους πελάτες όταν απαιτείται.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά 2022

Η VW σχεδιάζει να αναπτύξει ένα “νευρωνικό δίκτυο” των οχημάτων του, συγκεντρώνοντας τα δεδομένα τους για να βοηθήσει με τα μελλοντικά αυτόνομα χαρακτηριστικά οδήγησης. Το ID.3 και το ID.4 θα είναι τα πρώτα αυτοκίνητα που θα συμβάλουν σε αυτό, με περίπου μισό εκατομμύριο παραδείγματα που αναμένεται να είναι στο δρόμο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αλλά η διαδικασία θα ξεκινήσει πραγματικά από το 2026, καθώς η VW εισάγει νέα Εκδόσεις βασικών συμβατικά τροφοδοτούμενων οχημάτων που μπορούν επίσης να παρέχουν δεδομένα στο σύστημα σύννεφων. “Θα επικοινωνούν και θα ανταλλάσσουν δεδομένα, σχετικά με την κυκλοφορία και τα εμπόδια”, δήλωσε ο Brandstatter. “Θα είναι ένα σύστημα αυτο-μάθησης εκατομμυρίων αυτοκινήτων.”
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στο πλαίσιο αυτού, ο Brandstatter αποκάλυψε ότι αρκετά μοντέλα “πυρήνα”-γκολφ, Tiguan, Passat και T-Roc-όλοι θα πάρουν τους διαδόχους στις τρέχουσες γενιές τους, καθένα από τα οποία διαθέτει τουλάχιστον ήπια υβριδικά κινητήρα και μερικά υβριδικά plug-in με UP σε 60 μίλια καθαρού ηλεκτρικού εύρους. Αναγνώρισε ότι ο σημερινός-φορέας του VW, ο Touran, είναι απίθανο να συνεχίσει πέρα ​​από τον σημερινό κύκλο ζωής του, ωστόσο, και ήταν COY για το μεσοπρόθεσμο μέλλον του Arteon.
Τα σχέδια της VW για ένα μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο, βασισμένο σε μια προσαρμοσμένη πλατφόρμα που ονομάζεται MEB Entry, φαίνεται να είναι σε αναταραχή. Σε μια δήλωση, η VW δήλωσε: “Τα σχέδια για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο κάτω από το ID.3 – με τιμή entry -level που ξεκινάει από € 20.000 (£ 17.300) – ωθούν τα δύο χρόνια έως το 2025.” Δεν υπάρχει λόγος για την καθυστέρηση του νέου μοντέλου – που πιθανόν να ονομαστεί ID.1 – δόθηκε, αλλά η VW λέγεται ότι αγωνίζεται με τη χημεία της μπαταρίας και την επίτευξη λογικού περιθωρίου κέρδους στο όχημα.

Δεν είναι έτοιμο για ένα πλήρως ηλεκτρικό όχημα; Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα υβρίδια plug-in εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *