Βραβεία Προϊόντων 2013: Οι νικητές ανακοίνωσαν


θα ήθελαν όλοι ένα νέο αυτοκίνητο, αλλά οι περισσότεροι οδηγοί είναι πιο πιθανό να ξοδέψουν τα μετρητά τους φροντίζοντας εκείνο που έχουν ή να κάνουν τη ζωή ευκολότερη πίσω από το τιμόνι.
Στο Auto Express δεν το ξεχάσαμε ποτέ, αφιερώνοντας χρόνο και πόρους στην αγορά.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, δοκιμάσαμε εκατοντάδες gadgets αυτοκινήτων, αξεσουάρ και καθαριστικά για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Πολλές δοκιμές βασίζονται στα πρότυπα της βιομηχανίας, αλλά πάντα αξιολογούμε τα προϊόντα όπως θα τα χρησιμοποιούσατε. Από το Sat-Navs μέχρι το μηδέν αφαίρεσης, οι κορυφαίες επιλογές μας θα σας βοηθήσουν να ξοδέψετε τα χρήματά σας με σύνεση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους, θα βρείτε τους 20 κορυφαίους καλλιτέχνες και προϊόντα που έχουν πραγματικά ξεχώρισαν τους τελευταίους 12 μήνες. Όλοι αξίζουν μια θέση στην μπότα ή το γκαράζ σας και θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε το αυτοκίνητό σας όταν ήρθε η ώρα να πουλήσετε. Έτσι, είτε πρόκειται για ελαστικά για το καλοκαίρι είτε για το χειμώνα, την τελευταία τεχνολογία που θα σας βοηθήσει να νικήσετε την κυκλοφορία και να φτάσετε στον προορισμό σας ή απλά τον καλύτερο τρόπο για να προστατεύσετε το χρώμα σας, θα το βρείτε εδώ – με τις αμερόληπτες επιλογές μας με βάση αυστηρές δοκιμές.
Έχουμε επίσης ονομάσει το εξαιρετικά πολυπόθητο προϊόν Auto Express της χρονιάς για το 2013 – αυτό είναι το ένα κομμάτι του κιτ που έχουμε πραγματικά εντυπωσιαστεί με τους τελευταίους 12 μήνες. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι ένας άξιος νικητής.
Καλύτερα αξεσουάρ
Καλύτερο καλοκαιρινό ελαστικό καλύτερο χειμερινό ελαστικό καλύτερο κιτ hands-free best headlamp bullb best wiper blade best rack bike best κατσαβίδι σετ Καλύτερο Automobile Vacuum Best Speed ​​Camera Locator Best Scratch Best Sat-Nav
Καλύτερο κιτ καθαρισμού αυτοκινήτων
Best Wax & Polish Best Wheel Cleaner Best Automobile Wash Best Glass Cleaner Best Cleaner Cleaner Best Leather Cleaner Best Trim Cleaner Best Tire Shine Best Clay Bar
Προϊόν της χρονιάς
Προστατευτικά τροχού αλουμινίου αλουμινίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *