Η Renault Twingo RS Hot Hatch Spied


Μια έκδοση Renaultsport-renaultsport της επερχόμενης τρίτης γενιάς Renault Twingo μπορεί να είναι στις κάρτες, αυτό είναι αν αυτά τα πιο τρέχοντα πυροβολισμούς κατασκοπείας είναι κάτι για να περάσουν.
Πιάστηκαν δοκιμές από τους επαγγελματίες φωτογράφους μας στη νότια Ισπανία, τα αδιαμφισβήτητα αυτοκίνητα της πόλης και το φορτηγό μπορεί να περάσουν γρήγορα απαρατήρητα, αν δεν ήταν για κάποιες ανήλικες τροποποιήσεις.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το πιο προφανές από το μέτωπο είναι ένα συναρπαστικό εξαερισμό που κόβει το σήμα της μάσκας καθώς και το σήμα Renault, ενδεχομένως μέρος ενός προηγμένου συστήματος ψύξης για το οπίσθιο, πίσω τροχόσπιτο Twingo.
• Καλύτερες καυτές καταπακτές για να φτάσετε τώρα
Εκτός από ένα κάπως χαμηλότερο ύψος ταξιδιού, το μόνο άλλο εμφανές giveaway είναι ο αναθεωρημένος πίσω προφυλακτήρας που διαθέτει τώρα μια ογκώδη διάταξη διπλής εξάτμισης.
Αναμείνετε αυτές τις προσαρμογές για να παρέχετε τη μέθοδο σε ένα πολύ πιο εξορθολογισμένο σχεδιασμό πρέπει να μεταβιβαστούν τα Twingo RS, καθώς και να βελτιωθούν τα φρένα καθώς και να συντονιστούν το τιμόνι για πολύ καλύτερο χειρισμό.
Η ισχύς πιθανότατα θα προέλθει από μια πολύ πιο ισχυρή έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 900cc που πρέπει να κάνει τη μέθοδο της σε ρουτίνα Twingos.
Σε πολλή θεμελιώδη μορφή, όπως ανακαλύφθηκε επί του παρόντος στο Clio, αυτό το σύστημα TCE δημιουργεί 89bhp καθώς και 135nm ροπής, ωστόσο η παραγωγή του πρέπει να αυξηθεί σημαντικά όταν οι μηχανικοί στο εργοστάσιο Renaultsport στο Dieppe έχουν πάρει τα χέρια τους.
Δεδομένου ότι το κοινό Twingo δεν έχει φτάσει ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο εκθεσιακές αίθουσες, είναι απίθανο το σχέδιο RS θα εμφανιστεί μέχρι το επόμενο έτος. Θα σας κρατήσουμε να δημοσιεύσετε ως πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φως.
Μήπως η έννοια του Renaultsport Twingo επιπλέει το σκάφος σας; Ακριβώς πώς θα κάνει έναντι των άλλων αυτοκινήτων της πόλης και των καυτών καταπακτών που βασίζονται σε φορτηγά; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *