Η Porsche Passport παρέχει στους πελάτες των ΗΠΑ να αποκτήσουν πρόσβαση στην Porsche της επιλογής τους κατά παραγγελία


Η Porsche εισήγαγε μια μηνιαία υπηρεσία συμμετοχής στη Βόρεια Αμερική που ονομάζεται Porsche Passport, η οποία προμηθεύει τα μέλη κατά παραγγελία πρόσβαση σε περίπου 22 διαφορετικά μοντέλα Porsche.
Ξεκινώντας από $ 2.000 (£ 1.515), τα άτομα Porsche Passport μπορούν να οδηγήσουν μια Porsche από την επιλογή τους, η οποία στη συνέχεια παρέχεται στην πόρτα τους. Υπάρχουν δύο διαθέσιμα σχέδια μελών: «Εκκίνηση», η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση κατά παραγγελία σε οκτώ διακυμάνσεις σχεδιασμού όπως το Boxster, το Cayman S, το Macan S καθώς και το Cayenne για μηνιαία χρέωση $ 2.000.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα
Το σχέδιο συμμετοχής «Accelerate» κοστίζει 3.000 δολάρια (£ 2.270) το μήνα καθώς και τα άτομα έχουν πρόσβαση σε 22 διαφορετικές παραλλαγές της Porsche, όπως το 911 Carrera S, το Panamera 4S, το Macan GTS καθώς και το Cayenne S E-Hybrid εκτός από Τα αυτοκίνητα που περιλαμβάνονται στο πακέτο συμμετοχής εισαγωγής.
Επί του παρόντος, η υπηρεσία μέλους δοκιμάζεται στην Ατλάντα της Γεωργίας όπου βασίζεται η Porsche North America. Το σχέδιο συμμετοχής περιλαμβάνει την εγγραφή αυτοκινήτων, τη φορολογική, την ασφαλιστική κάλυψη καθώς και τη συντήρηση.
• Τα καλύτερα SUVs στην πώληση είναι ιδανικά τώρα
Οι χρήστες πρέπει να ενδείκνυνται μέσω της εφαρμογής Porsche Passport που δημιουργείται από την Hold Technologies, η οποία προσφέρεται σε συσκευές Apple καθώς και Android. Απαιτείται μια εφάπαξ χρέωση ενεργοποίησης ύψους $ 500 ενώ η συμμετοχή εξαρτάται από ένα πιστωτικό αποτέλεσμα καθώς και τον έλεγχο ιστορικού. Όταν εγκριθεί, τα άτομα Porsche Passport στο μετρό της Ατλάντα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην ποικιλία Porsche από τον επόμενο μήνα.
Το πρόγραμμα συμμετοχής βρίσκεται ακόμα σε μικρή ηλικία, καθώς και σήμερα είναι ειδικό για την Ατλάντα της Γεωργίας. Μετά το πιλοτικό πρόγραμμα, τόσο η Porsche όσο και η Hold Technologies θα καταλάβουν εάν θα διευρύνουν ή όχι το Porsche Passport σε επιπλέον θέσεις στη Βόρεια Αμερική καθώς και ενδεχομένως στην Ευρώπη.
Θα σκεφτόσαστε μια υπηρεσία όπως το Porsche Passport εάν αφορούσε το Ηνωμένο Βασίλειο; Πείτε μας στα σχόλια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *