Αποκλειστικό: Ο Andy Palmer περιγράφει νέα σχέδια για την Aston Martin


£ 500 εκατομμύρια επενδύσεις βοήθησε στο προστατευμένο μέλλον της Aston Martin, αλλά δεν έχει έρθει χωρίς πόνο με το σχέδιο του δεύτερου αιώνα να αναθεωρηθεί έντονα, επίσης ως κούνημα στην ομάδα διαχείρισης του Palmer.
Μιλώντας αποκλειστικά στο CAR Express, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin Andy Palmer έδωσε το όραμά του για το πώς τα επόμενα χρόνια θα ξεπεράσουν. “Είναι μια μεγάλη στιγμή για την εταιρεία”, μας είπε. “Έχουμε αυτό που πρέπει να παραδώσουμε μια στρατηγική πολυτελείας.”
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Η Aston Martin παίρνει την επένδυση
Χωρίς την εισερχόμενη επένδυση, ο Palmer είπε: “Είμαστε σε κίνδυνο να χρειαστεί να καταρτίσουμε τοξικές σημειώσεις στο 15 % ενδιαφέρον – αυτό είναι ακριβό! Δεν χρειάζεται να το κάνω πια. ”
Ωστόσο, η νέα επένδυση δεν έρχεται χωρίς δυσκολίες, με απολύσεις πιθανότατα στο GAYDON της εταιρείας, αν και είναι πιθανό να υπάρξει καθαρή απόκτηση στο εργατικό δυναμικό με το νέο προσωπικό να συμμετέχει στο εργοστάσιο DBX στη Νότια Ουαλία.
Υπήρξε επίσης μια ανακατεύθυνση στο κορυφαίο τραπέζι του Aston Martin με τον Lawrence Walk ως εκτελεστικό πρόεδρο και προωθήσεις από μέσα με τον Nick Lines να γίνει επικεφαλής τεχνικός, Andy Haslem τώρα ο επικεφαλής των πωλήσεων και ο Peter Freedman New Chief Marketing Officer.
Υπονοείται επίσης μια ανακατεύθυνση των προτεραιοτήτων του προϊόντος, κυρίως η προγραμματισμένη εκτόξευση όλων των ηλεκτρικών μοντέλων Lagonda. “Η τεχνική μας Lagonda δεν είναι νεκρή, είναι απλώς καθυστερημένη”, μας είπε ο Palmer. Έχει σπάσει πίσω πέρα ​​από το 2025, αντί της εκτόξευσης του 2022 που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *