Η σειρά των αυτόνομων αυτοκινήτων και των ιδεών του Renault Organized


της ιδέας του Renault’s Symbioz Idea Car, το οποίο αποδεικνύει ακριβώς πώς τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά θα μπορούσαν να καταλήξουν να είναι επεκτάσεις των σπιτιών μας μέχρι το 2030, είναι η πρώτη σε μια σειρά ιδεών από τη γαλλική επιχείρηση προεπισκόπηση του αυτόνομου μέλλοντος.
Η Γενεύη του επόμενου έτους καθώς και οι κινητικές εκπομπές του Παρισιού είναι πιθανό να λειτουργήσουν ακόμη περισσότερες ερμηνείες του οράματος της γαλλικής εταιρείας για αυτο-οδήγηση, εντελώς συνδεδεμένη τεχνολογία.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Show Motor Frankfurt 2017: Νεότερα νέα
“Το επόμενο έτος θα επικεντρωθούμε ευτυχώς στα αυτοκίνητα ιδεών”, δήλωσε ο ανώτερος αντιπρόεδρος, ο επιχειρηματικός σχεδιασμός, ο Laurens van den Acker. “Μπορείτε να περιμένετε πολλά πυροτεχνήματα.
“Η αυτονομία είναι επίκαιρη, οπότε θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς ενσωματώνουμε νέες τεχνολογίες σε εσωτερικούς χώρους. Ακριβώς πόσο μακριά θέλουμε να πάμε. Ποιο είναι το όριο αποδοχής;
“Θα είναι πραγματικά μάλλον εννοιολογικά. Με τις μεγάλες προσφορές νέων τεχνολογιών που έρχονται κανείς δεν καταλαβαίνει πραγματικά τις απαντήσεις, έτσι είναι πολύ πιο συναρπαστικό αν πιστεύουμε έξω από το κουτί. ”
Ο Van den Acker επαλήθευσε ότι ένα πρωτότυπο του Symbioz θα προετοιμαστεί μέχρι το τέλος του έτους, καθώς και θα λειτουργούσε πρακτικές υπηρεσίες σε μερικές από τις δυσκολίες που παρέχονται από ένα εσωτερικό αυτοκίνητο και φορτηγό όπου κανείς δεν οδηγεί.
• Αυτοκίνητα χωρίς οδηγό: Ό, τι απαιτείτε να γνωρίζετε
Εν τω μεταξύ, με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο, τις πωλήσεις καθώς και το μάρκετινγκ, ο Thierry Koskas, επιβεβαιώνοντας στο αυτοκίνητο, αποκαλύπτει ότι ένα πιο μεγαλύτερο καθαρό EV είναι στις κάρτες από την Renault μέσα στα επόμενα χρόνια για να συμμορφωθεί με τη Ζωή – “ένα άλλο τμήμα, ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο , ένα πρώτο αυτοκίνητο και ένα φορτηγό του νοικοκυριού “, δήλωσε ο Κόσκας – η επιχείρηση έχει συζητήσει εάν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της απαίτησαν τη δική τους οπτική ταυτότητα στην ίδια ακριβώς μέθοδο BMW ξετυλίγεται με τα αυτοκίνητα« I ».
“Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση σε αυτό”, δήλωσε ο Van den Acker. “Αλλά με την επιτυχία της Ζωής, που φαίνεται σαν ένα τυπικό αυτοκίνητο, στην περίπτωσή μας δεν πιστεύω ότι απαιτούμε μια συγκεκριμένη, ξεχωριστή φόρμουλα για ηλεκτρικό”.
Τι πιστεύετε ότι το μέλλον κατέχει για το αυτοκίνητο; Δώστε μας την άποψή σας στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *