Η Hyundai Kona Electric Facelift φτάνει με τολμηρή νέα εμφάνιση


μια facelifted έκδοση του Hyundai Kona Electric έχει αποκαλυφθεί. Πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του επόμενου έτους με μια ανακουφισμένη μύτη, μια ήπια ανακατασκευασμένη καμπίνα και μια σειρά από επιπλέον εξοπλισμό ασφαλείας. Η εμβέλεια παραμένει αμετάβλητη, με το μοντέλο 64kWh να διατηρεί την ικανότητά του 300 μιλίων.
Οι καλλυντικές αναθεωρήσεις της Hyundai επικεντρώνονται στο να κάνουν το ηλεκτρικό Kona να μοιάζει λιγότερο με την καύση του, και πολύ περισσότερο σαν ένα σκοπό-κατασκευασμένο EV. Για να επιτευχθεί αυτό, η μάσκα ψυγείου του βενζινοκινητήρα και ο μπροστινός προφυλακτήρας έχουν αντικατασταθεί από έναν ομαλοποιημένο κώνο μύτης, ο οποίος επίσης φέρνει μικρές αεροδυναμικές βελτιώσεις σε σχέση με το προ-φεγγειακό μοντέλο. Η Hyundai έχει επίσης προσθέσει ένα ζεύγος κατακόρυφων εισόδων στον μπροστινό προφυλακτήρα, μειώνοντας την ποσότητα του στροβιλώδους αέρα στις καμάρες του μπροστινού τροχού για να ελαχιστοποιηθεί η οπισθέλκουσα.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά 2022

Ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας συμπληρώνεται από ένα νέο σύνολο φώτων κατά τη διάρκεια της ημέρας και νέους προβολείς LED. Τα μαύρα καλούπια σώματος του παλιού αυτοκινήτου είναι τώρα χρωματισμένα, ενώ τα πίσω φώτα έχουν επίσης ενημερωθεί. Η Hyundai θα προσφέρει πέντε νέα τελειώματα βαφής, λαμβάνοντας το συνολικό αριθμό των χρωμάτων του Kona Electric σε 10.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όπως και με το πρόσφατα αναθεωρημένο Kona που έχει αναθεωρήσει την καύση, οι αγοραστές παίρνουν επίσης το νεότερο σύμπλεγμα ψηφιακών οργάνων 10,25 ιντσών της Hyundai, που λαμβάνεται από το νέο i20 supermini. Το σύστημα ψυχαγωγίας των 10.25 ιντσών της Old Kona μεταφέρεται στο ενημερωμένο μοντέλο, παρέχοντας υποστήριξη για την Apple CarPlay και το Android Auto.
15

Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος για τον σοφέρ και τον επιβάτη Footwell και δύο νέα εσωτερικά πακέτα χρωμάτων, παρέχοντας στους αγοραστές την επιλογή της μαύρης ή δύο τόνων γκρι ταπετσαρία, σε ύφασμα ή δέρμα.
Οι μηχανικοί της Hyundai έχουν εφαρμόσει ενημερώσεις για τον εξοπλισμό ασφαλείας του ηλεκτρικού σταυρού. Τα νέα χαρακτηριστικά για το μοντέλο Facelifted περιλαμβάνουν τα τυφλά σημεία και τα συστήματα αποφυγής σύγκρουσης της πίσω κυκλοφορίας, μαζί με ένα ασφαλές σύστημα προειδοποίησης εξόδου που ενημερώνει τους επιβάτες εάν πλησιάζουν την κυκλοφορία όταν πηγαίνουν να εγκαταλείψουν το όχημα.
Όπως και το παλιό μοντέλο, το facelifted Hyundai Kona Electric διαθέτει μια επιλογή από δύο κινήσεις. Το μοντέλο entry-level διαθέτει πακέτο μπαταρίας 39,2kWh και ηλεκτρικό κινητήρα 134bhp, ο οποίος δίνει στο crossover μια κορυφαία ταχύτητα 96 μίλια / ώρα και μέγιστο εύρος 189 μιλίων.

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης μεγάλης εμβέλειας της Hyundai περιλαμβάνει ένα πακέτο μπαταρίας 64kWh και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 201BHP, το οποίο αυξάνει το μέγιστο εύρος του Kona στα 300 μίλια. Η κορυφαία ταχύτητα του crossover ανεβαίνει επίσης στα 104 μίλια / ώρα και, όταν συνδέεται σε ένα γρήγορο φορτίο 100kW, το EV θα ανακτήσει ένα φορτίο 80 % σε μόλις 47 λεπτά.
Τι κάνετε για το ενημερωμένο Hyundai Kona Electric; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *