Οι άνδρες πληρώνουν £ 101 πολύ περισσότερο για την ασφάλιση αυτοκινήτων από τις γυναίκες και το χάσμα αυξάνεται


οι άνδρες πληρώνουν κατά μέσο όρο £ 101 πολύ περισσότερο για την ασφάλιση αυτοκινήτων τους από τις γυναίκες. Αυτό είναι σύμφωνα με μια νέα μελέτη που διαπίστωσε ότι το χάσμα των φύλων συνεχίζει να διευρύνεται παρά τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ που απαγορεύουν στους ασφαλιστές από την ευνοιοκρατία των φύλων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Site Compluses Confused.com, οι άνδρες πληρώνουν κατά μέσο όρο £ 812 για ασφάλιση αυτοκινήτων με γυναίκες που χρεώνονται κατά μέσο όρο £ 711. Οι άνδρες έχουν δει τα ασφάλιστρα να αυξάνονται κατά £ 104 τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ οι γυναίκες είδαν αύξηση των τιμών ασφάλισης £ 84 κατά την ίδια περίοδο.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Δεν ψωνίζετε για ασφάλιση αυτοκινήτων Νέοι Chauffeurs 350 £ το χρόνο
Οι κανόνες που εισήχθησαν από τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια το 2012 απαγορεύουν στους ασφαλιστές να λαμβάνουν υπόψη το φύλο κατά τον υπολογισμό των ασφαλίστρων, αλλά παρά το γεγονός αυτό, το χάσμα των φύλων συνεχίζει να διευρύνεται. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το 2012 το χάσμα των φύλων έχει αναρριχηθεί από £ 100. Το χάσμα ήταν τόσο χαμηλό όσο £ 27 όταν οι οδηγίες τέθηκαν για πρώτη φορά σε ισχύ.
Συνολικά, τα μέσια ασφάλιστρα έχουν αυξηθεί κατά £ 95 κατά το τελευταίο έτος – αύξηση 14 %. Αυτό συνεπάγεται ότι ένας κοινός οδηγός μπορεί τώρα να περιμένει να πληρώσει £ 767 για εκτεταμένη ασφάλιση. Οι αυξήσεις των τιμών αποδίδονται εν μέρει στην πρόσφατη αύξηση του φόρου ασφάλισης (IPT) από την κυβέρνηση από 10 έως 12 %.
• Τα πιο προσιτά αυτοκίνητα για να ασφαλίσουν το 2016/2017
Σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οδηγοί στα ανατολικά και βορειοανατολικά, καθώς και η περιοχή Highlands & Islands στη Σκωτία έχουν δει το μέσο κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτων να αυξάνεται κατά 20 %, από £ 563 σε £ 589, τον τελευταίο μήνα – τα περισσότερα από οποιαδήποτε περιοχή στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η Amanda Stretton, συντάκτης αυτοκινήτων στο Confused.com, δήλωσε: “Οι οδηγοί πληρώνουν τώρα £ 95 πολύ περισσότερο κατά μέσο όρο για ένα ετήσιο εκτεταμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτων από ό, τι κατά την ίδια περίοδο το 2015.
“Με το μέσο όρο premium στα £ 767, το κόστος της ασφάλισης αυτοκινήτων δεν ήταν τόσο υψηλό για πάνω από τέσσερα και μισά χρόνια. Επιπλέον, καθώς οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν, φαίνεται μόνο θέμα χρόνου πριν επιστρέψουμε στην κορυφή £ 858 που είδαμε το 2011. ”
Έχετε δει το ασφάλιστρο ασφάλισης να ανεβαίνει από πέρυσι; Πείτε μας στα παρακάτω σχόλια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *