Περιορισμένη έκδοση Land Rover Defender Works V8 Trophy που αποκαλύφθηκε


Αυτό είναι το νέο Land Rover Defender Works V8 Trophy. Πρόκειται για μια τροποποιημένη έκδοση της προηγούμενης γενιάς της εικονικής 4×4 της εταιρείας, που χτίστηκε από το Land Rover Classic και σχεδιάστηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στον αγώνα Off-Road του Camel Trophy που κέρδισε το εμπορικό σήμα από το 1989.
Οι τιμές ξεκινούν από £ 195.000 για το μοντέλο Short Whearbase 90 – και η παραγωγή θα περιορίζεται σε μόλις 25 παραδείγματα.

Κορυφαία 10 καλύτερα 4x4s και αυτοκίνητα εκτός δρόμου για αγορά 2022

Ο διάσημος Defender του Bob Ives που κέρδισε το 1989 τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 2,5 λίτρων. Ωστόσο, αυτό το νέο φόρο τιμής διαθέτει V8 του Jaguar Land Rover, το οποίο εκτοξεύει 399bhp και 515nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων και στέλνει δίσκο και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός πλαισίου μεταφοράς δύο ταχυτήτων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Land Rover βελτίωσε επίσης τη θρυλική ικανότητα εκτός δρόμου του αμυντικού, προσθέτοντας αναβαθμισμένη ανάρτηση, νέες ράβδους αντι-κυλίνδρου, βελτιωμένα δισκόφρενα με δισκογραφικά δισκόφρενα με χαλύβδινα χάλυβα με βαρύ-τύπου 16 ιντσών τυλιγμένα σε ελαστικά λάσπης.
Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης μια σειρά λειτουργικών και καλλυντικών εξωτερικών αναθεωρήσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός μπροστινού βαρούλκου, ενός ράφι οροφής, μιας πρόσληψης αναπνευστήρα και των λαμπτήρων LED. Υπάρχει επίσης κάποιος επιπλέον εξοπλισμός ασφαλείας, όπως πάνελ προστασίας από κάτω του σώματος και εξωτερικά τοποθετημένο κλουβί πολλαπλών σημείων.
Το αμάξωμα του αυτοκινήτου έχει επίσης τελειώσει σε παρόμοια σκιά κίτρινου όπως ο αρχικός δρομέας καμήλας, ενώ οι καμάρες του τροχού, το καπό και η πίσω πόρτα τελειώνουν σε αντίθεση με το Narvik Black. Οι προβολείς LED έρχονται επίσης ως στάνταρ, μαζί με μια μάσκα καλοριφέρ κληρονομιάς και ειδική έκδοση “Land Rover Trophy”.
Στο εσωτερικό του, το Trophy Defender Works V8 παίρνει ένα μοναδικό ρολόι για το ταμπλό και το κλασικό σύστημα ψυχαγωγίας της JLR, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με το στερεοφωνικό του αρχικού αυτοκινήτου. Το Land Rover έχει επίσης προσθέσει ένα ζευγάρι καθισμάτων Recaro, κομμένο σε μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία και αντίθετη κίτρινη ραφή.
Αργότερα φέτος, οι αγοραστές θα κληθούν να ανταγωνιστούν σε μια αποκλειστική τριήμερη πρόκληση στο Eastnor Castle στο Herefordshire. Η εκδήλωση θα είναι η πρώτη φορά που οι πελάτες θα οδηγήσουν τα νέα τους αυτοκίνητα και κάθε αγοραστής θα λάβει δίδακτρα από μια ομάδα έμπειρων οδηγών – συμπεριλαμβανομένου του STUNT Driver και του Land Rover πρεσβευτή Jessica Hawkins.
Τώρα διαβάστε την ανασκόπηση της προηγούμενης γενιάς Land Rover Defender Works V8…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *