«Το κόστος οδήγησης είναι η μεγαλύτερη ανησυχία για τους σύγχρονους αυτοκινητιστές


το μεγαλύτερο καθημερινό πρόβλημα για τους πραγματικούς αυτοκινητιστές δεν είναι ο πολύ μίλησε για τη θανατική ποινή (πραγματικά;) για τη μηχανή εσωτερικής καύσης. Ούτε είναι η κατάσταση του δικτύου φόρτισης EV του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην χρησιμοποιούν καν κατά την επόμενη δεκαετία ή περισσότερο.
Για τις μάζες αυτοκινήτων, οι τακτικές διακοπές ρεύματος είναι απίθανο να είναι το πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι προτείνουν ως περισσότερους αυτοκινητιστές ελαττώματα από βενζίνη και ντίζελ σε LECCY. Όσο για αυτές τις πλεοναστικές παρατηρεί ότι οι οδηγοί ταξί, οι λευκοί άνδρες και οι φορείς φορτηγών θα λάβουν αναπόφευκτα όταν τα αυτόνομα οχήματα που έχουν τεμαχιστεί μισθών τελικά θα χτυπήσουν στους δρόμους-παραμένουν επίσης αρκετά χρόνια μακριά, οπότε δεν χρειάζεται να χάσετε τον ύπνο πάνω από αυτή τη συγκεκριμένη επανάσταση που καταστρέφει την εργασία ακόμα ακόμα , ε;
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αγορά
Η αλήθεια είναι ότι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ανησυχία για τους περισσότερους οδηγούς είναι το αυξανόμενο κόστος της καθημερινής οδήγησης. Δεν είναι μόνο η γνώμη μου. Επιβεβαιώνεται από την έκθεση Just-Published RAC σχετικά με την οδήγηση 2019. Το κεφάλαιο «τι ανησυχούν οι οδηγοί; Και ενώ το RAC υπογραμμίζει τους συνηθισμένους υπόπτους – στάθμευση, καύσιμα και ασφάλιση – δεν αγγίζει άλλους σημαντικά σημαντικούς τομείς. Ξέρετε, πράγματα όπως τα σημερινά και τα μελλοντικά διόδια, οι φόροι συμφόρησης/εκπομπής, τα μεγάλα πρόστιμα για μικρά πλημμέλημα και τα ποσοστά εργασίας των υψηλών εργαστηρίων ύψους £ 200 την ώρα σε κάποιες άπληστες αντιπροσωπείες franchised.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *