Τα μελλοντικά σχέδια στυλ του Bentley που εκτίθενται


το νέο αφεντικό στυλ του Bentley, Stefan Sielaff, εξέθεσε το όραμά του για τη μελλοντική εμφάνιση των νέων μοντέλων του επόμενου έτους, τα οποία περιλαμβάνουν το νέο Continental GT του επόμενου έτους, ένα ακόμη SUV καθώς και μια έκδοση παραγωγής του Η EXP 10 Speed ​​6.
Ο Γερμανός γεννημένος Sielaff ήταν με τον Bentley από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, ωστόσο στην προηγούμενη λειτουργία του ως επικεφαλής του Interior Style της VW, ασχολήθηκε με την ομάδα του Bentley Style στην περασμένη ταχύτητα 6. Τώρα ο αυτοαποκαλούμενος Αγγλοφίλος έχει πλήρη υποχρέωση για το μέλλον του σχεδίου Bentley.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οχήματα υψηλής ποιότητας προς πώληση
“Προωθούμε το στυλ Bentley στο μέλλον του σχεδιασμού high-end”, μας είπε ο Sielaff. “Έχουμε εξετάσει ιδιαίτερα αυτό που κάνει το Bentley British – είναι ένα πολιτιστικό στοιχείο καθώς και μια ικανότητα να φέρουμε αντίθετα μέρη μαζί.
“Είναι ο συνδυασμός των ακραίων-τόσο στην απόδοση της κατάστασής μας όσο και στο high-end-αυτό είναι τόσο μοναδικό.”
Ο Sielaff εξέθεσε ότι ο Bentley θα τεντώσει αυτά τα δύο άκρα με τη ναυαρχίδα Mulsanne να καταλήγει να είναι ακόμα πιο πολυτελής, καθώς και μια περαιτέρω έκταση προς την απόδοση, ενδεχομένως με οχήματα όπως το EXP 10 Speed ​​6.
Τα τρία προϊόντα απόδοσης, το SUV καθώς και τα σχέδια υψηλών προδιαγραφών θα έχουν τη δική τους μοναδική εμφάνιση με μοναδικές θεραπείες για τις γραμμές παραθύρων καθώς και για γρίλιες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *