Το κτίριο αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου χτυπά τα επίπεδα ρεκόρ το 2016


Οι παραγωγοί αυτοκινήτων της Βρετανίας αναδεύονται νέα αυτοκίνητα με ρυθμό ρεκόρ, καθώς οι πρώτοι επτά μήνες του 2016 έχουν δει πάνω από ένα εκατομμύριο νέα αυτοκίνητα που παράγονται, σύμφωνα με νέα στοιχεία.
Η Εταιρεία Παραγωγών και Εμπόρων (SMMT) δήλωσε ότι οι βρετανοί κατασκευαστές παραγωγής έχουν δει τα επίπεδα παραγωγής να αυξάνονται κατά 40 % τα τελευταία έξι χρόνια. Η τελευταία φορά που η παραγωγή αυξήθηκε μετά από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα κατά τους πρώτους επτά μήνες ήταν το 2004.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα αυτοκίνητα 2016
Η παραγωγή του Ιουλίου αυξήθηκε για τον 12ο συνεχόμενο μήνα, με 125.566 αυτοκίνητα να χτίστηκαν, λαμβάνοντας το σύνολο σε 1.023.723 για το έτος. Παρόλο που ο Ιούλιος είδε την εγχώρια ζήτηση κατά 14 %, η πλειοψηφία των αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν φέτος έχουν πωληθεί στο εξωτερικό. Σχεδόν τέσσερα από πέντε αυτοκίνητα που χτίστηκαν στη Βρετανία εξάγονται τώρα.
Το SMMT έχει παρουσιάσει προηγουμένως ισχυρές πωλήσεις στόλου μεταφέρει επί του παρόντος εγχώριες πωλήσεις. Οι ιδιωτικές καταχωρίσεις νέων αυτοκινήτων έχουν μειωθεί κατά 4,5 % σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, καθώς περισσότερο και περισσότεροι άνθρωποι μεταβαίνουν σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο κυνήγι για μια καλύτερη συμφωνία.
Με την έκβαση της πρόσφατης ψηφοφορίας Brexit ακόμα ασαφές, το μέλλον της κατασκευής του Ηνωμένου Βασιλείου είναι οτιδήποτε άλλο παρά βέβαιο. Οι κατασκευαστές έχουν προηγουμένως εκφράσουν ζητήματα σχετικά με τα σχέδιά τους να συνεχίσουν να χτίζουν στη Βρετανία εάν δεν επιτύχουν ευνοϊκές εμπορικές συμφωνίες.
Ο διευθύνων σύμβουλος της SMMT, Mike Hawes, δήλωσε: “Η παραγωγή αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου το 2016 είναι η ακμάζουσα, με νέα βρετανικά μοντέλα σε ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Οι παραγωγοί έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια για να αναπτύξουν συναρπαστικά νέα μοντέλα και να τα παράγουν ανταγωνιστικά εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.
“Η μελλοντική επιτυχία θα εξαρτηθεί από τη συνεχιζόμενη νέα ζήτηση αυτοκινήτων και την προσέλκυση του επόμενου κύματος επενδύσεων, ώστε η Βρετανία να αποδείξει ότι παραμένει ανταγωνιστική και ανοιχτή για τις επιχειρήσεις”.
Η κατασκευή στη Βρετανία θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον; Πείτε μας τι πιστεύετε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *