Η Rolls-Royce εκθέτει το one-off wraith από τον καλλιτέχνη της Emirati Mohammed Kazem


Rolls-Royce έχει εκθέσει ένα πρόσφατα ανατεθείσα παραγγελία τέχνης και φορτηγό-ένα μοναδικό Wraith που δημιουργήθηκε ως μέρος μιας σειράς κομματιών από τον σύγχρονο καλλιτέχνη της Emirati Mohammed Καζέμ.
• Τα καλύτερα αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας και φορτηγά προς πώληση 2017
Το εφάπαξ Wraith αναπτύσσει μέρος της νέας συλλογής «κατευθύνσεων» του καλλιτέχνη, καθώς και θα ανακαλύψει τη μέθοδο του σε έναν πελάτη της Μέσης Ανατολής όταν αφαιρείται από τη δημόσια οθόνη στο Αμπού Ντάμπι, μαζί με άλλα έργα που δημιούργησε ο Kazem.
Το κύριο σημείο εστίασης του εφάπαξ Wraith είναι το μοναδικό επικεφαλής του Starlight, το οποίο χρειάστηκε 90 ώρες για να ολοκληρωθεί. Είναι χειροποίητο με τους τόπους συντεταγμένων των τεχνίτες που το παρήγαγαν, χρειάζονται 60.000 ξεχωριστά κεντημένα ράμματα. 863 μεμονωμένα θέτει οπτικά οπτικά νήματα, επίσης, φωτίζουν το headliner. Η χρήση των συντεταγμένων δεν έχει έρθει κατόπιν άμεσης αίτησης του μελλοντικού ιδιοκτήτη αυτού του αυτοκινήτου – είναι ένα τρέξιμο στυλ σε πολλά από τα κομμάτια του Kazem.
Άλλες πινελιές περιλαμβάνουν ένα εξειδικευμένο ρολόι οπίσθιου φωτισμού στην καμπίνα – επίσης διακοσμημένα με συντεταγμένες – καθώς και ειδικά χαραγμένες πλάκες πόρτας που χαρακτηρίζουν τις συντεταγμένες του εργοστασίου Rolls -Royce στο Goodwood. Η μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία έρχεται σε αντίθεση με τη μπλε λάμψη των οπτικών νημάτων των ινών στο headliner, καθώς και το τελικό άγγιγμα είναι το φινίρισμα με δύο τόνους, με ένα μπλε καπό και στέγη.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αυτές τις μέρες οι Rolls-Royces είναι, ειρωνικά, καταλήγουν να είναι προοδευτικά κοινά. Την περασμένη εβδομάδα η επιχείρηση εξέθεσε την πρώτη σε μια σειρά από ειδικούς Wraiths που ανέθεσε η British Rock Stars. Κάθε ένας από τους «εμπνευσμένους από τη βρετανική μουσική» θα πωληθεί, με ένα ποσοστό της αξίας πώλησης που συνέβαλε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Τι πιστεύετε για αυτό το τελευταίο wraith; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *