Το Infiniti Project Black S που παρουσιάζεται στο Παρίσι με το Dual-Hybrid F1 Tech


Infiniti έχει επιδείξει την ιδέα του Project Black στο Παρίσι, με το Marque να υπονοεί ότι το νεότερο Concept Car θα μπορούσε να εμπνεύσει τα μελλοντικά αθλητικά μοντέλα και το Super-Complex υβριδικοί κινητήρες. Το Coupe με έδρα το Infiniti Q60 έκανε για πρώτη φορά το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά εμφανίζεται και πάλι στο Παρίσι με μερικές λεπτές τσίμπημα και υβριδική τεχνολογία εμπνευσμένη από μονάδες ισχύος της Formula 1.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Infiniti Project Black S συνδέεται με την ομάδα Renault F1 μέσω της Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance, η οποία επέτρεψε στην Infiniti να εφαρμόσει κάποια τεχνογνωσία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Coupe Performance. Χρησιμοποιεί δύο διαφορετικούς τύπους ανάκτησης ενέργειας για να φορτίσει το υβριδικό σύστημα: MGU-K (μονάδα γεννήτριας κινητήρα-κινητική) η οποία ανακτά την ενέργεια που διαφορετικά θα χαθεί από το φρενάρισμα, ενώ το MGU-H (το ‘H’ αντιπροσωπεύει ‘ Θερμάνετε ‘) Ανακάμπτει την απόβλητη θερμική ενέργεια από τα καυσαέρια. Αυτό επιτρέπει στο Q60 να φορτίζει τις μπαταρίες ακόμη και κάτω από την επιτάχυνση.
• Ανασκόπηση Infiniti Q60
Η Petrol Power έρχεται με την ευγένεια του κινητήρα VR30DDTT των 3,0 λίτρων που χρησιμοποιείται ήδη σε εκδόσεις του Infiniti Q60 και του Q50 Saloon. Ο κινητήρας καύσης από μόνη της κάνει 400bhp, ενώ η υβριδική στήριξη προσκρούει τη συνολική απόδοση σε 563bhp. Προφανώς, η απόδοση είναι ζωηρή: η Infiniti δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ακριβή απόδοση, αλλά 0-62mph εκτιμάται ότι είναι κάτω από τέσσερα δευτερόλεπτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *