Η Toyota θυμάται ένα εκατομμύριο Prius και C-HRs για τον κίνδυνο πυρκαγιάς


Η Toyota έχει ξεκινήσει μια μαζική παγκόσμια ανάκληση πάνω από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα. Το σφάλμα επικεντρώνεται σε έναν πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς στα υβριδικά συστήματα του Prius Hatchback και του CHR Hybrid SUV.
Η ανάκληση ισχύει για περίπου 1,03 εκατομμύρια αυτοκίνητα-το Toyota C-HR, το Toyota Prius και το Plug-in Toyota Prius. Τα αυτοκίνητα χτίστηκαν μεταξύ Ιουνίου 2015 και Μάιο του 2018. Περίπου 32.393 αυτοκίνητα του Ηνωμένου Βασιλείου καλύπτονται από την ανάκληση, ενώ πάνω από μισό εκατομμύριο ιαπωνικά μοντέλα και περισσότερα από 200.000 αμερικανικά αυτοκίνητα έχουν επίσης το λάθος.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Toyota News and Reviews
Η Toyota λέει ότι δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί ως αποτέλεσμα του σφάλματος – που αφορά την καλωδίωση της υβριδικής κίνησης. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: “Ένα τμήμα της καλωδίωσης χωρίς προστάτη θα μπορούσε να επικοινωνήσει με το κάλυμμα του συνδετήρα και τη φθορά με την πάροδο του χρόνου, ενδεχομένως προκαλώντας ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα”.
Η Toyota εξήγησε ότι τα ανακριθέντα αυτοκίνητα θα επιθεωρούνται από τους αντιπροσώπους για σημάδια ζημιών που σχετίζονται με σφάλματα και ότι αν βρεθεί κανένας, θα εγκατασταθεί ένας προστάτης πάνω από το τμήμα της πλεξούδας. Ο εκπρόσωπος συνέχισε: “Εάν βρεθεί ζημιά, η συναρμολόγηση θα αντικατασταθεί με ένα νέο που περιλαμβάνει ένα προστάτη χωρίς κόστος.
Η εταιρεία εξήγησε στην Sky News ότι η ανάκληση πραγματοποιείται “σύμφωνα με τις οδηγίες DVSA (Οργανισμός Οργανισμού Οδηγών και Οχημάτων) και Κώδικας Πρακτικής”.
Εκείνοι των οποίων τα αυτοκίνητα επηρεάζονται “θα επικοινωνήσουν με την Toyota εντός των ερχόμενων εβδομάδων μέσω ταχυδρομείου ή τηλεφώνου και ζήτησαν να κλείσουν ραντεβού για να φέρουν το αυτοκίνητό τους στον πλησιέστερο λιανοπωλητή της Toyota. Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν εάν το όχημά τους επηρεάζεται χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης αριθμού εγγραφής στο toyota.co.uk. ”
Έχετε επηρεαστεί από μια ανάκληση οχήματος; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *