Το νέο 2019 Nissan Juke για να κοστίσει από £ 17.395


Το ολοκαίνουργιο 2019 Nissan Juke πωλείται τώρα. Οι τιμές ξεκινούν από £ 17.395 για το entry-level, εξοπλισμένο με χειροκίνητο Juke Visia, ανεβαίνοντας σε £ 23.995 για την αυτόματη αυτόματη έκδοση του Juke Premier Edition. Οι πρώτες παραδόσεις πρόκειται να φθάσουν μέχρι το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.
Πέντε επίπεδα ολοκλήρωσης είναι διαθέσιμα για το Juke δεύτερης γενιάς. Ο συμβατικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τροχούς χάλυβα 16 ιντσών, προβολείς LED, χειροκίνητο κλιματισμό, οθόνη TFT 4,2 ιντσών για το σύμπλεγμα οργάνων, καθώς και πλήθος εξοπλισμού ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του ευφυούς αυτόματου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, της υποβοήθησης λωρίδας, του κρουαζιερόπλοιου και το Hill Start Assist.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ανασκόπηση πρωτότυπου Nissan Juke
Το Nissan Juke Acenta διατιμάται από £ 18.995 και προσθέτει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κάμερα οπίσθιας προβολής, Hotspot Wi-Fi και ένα σύστημα ψυχαγωγίας αφής οκτώ ιντσών με υποστήριξη για την Apple CarPlay, την αναγνώριση αυτοκινήτων και φωνής Android.
34

Το μοντέλο Juke N-Connecta της Nissan ξεκινά από £ 20,995. Οι αναβαθμίσεις πάνω από το επίπεδο ACENTA TRIM περιλαμβάνουν λαμπτήρες ομίχλης LED, γυαλί πίσω από την προστασία της ιδιωτικής ζωής, υαλοκαθαριστήρες που ανιχνεύουν βροχοπτώσεις, αισθητήρες στάθμευσης οχημάτων σε όλο το γύρο και ένα ζευγάρι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων και θερμαινόμενων καθρέφτη πτέρυγας.
Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα ψηφιακό όργανο επτά ιντσών, ένα αυτόματο καθρέφτη οπίσθιας όψης, αυτόματο έλεγχο του κλίματος, ένα ηλεκτρονικό χειρόφρενο, ένα σύστημα εσωτερικού φωτισμού περιβάλλοντος, πλοήγηση Tomtom και δερμάτινο τιμόνι και κουβέρτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *