Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά της Kia για να απομακρυνθούν, καθώς και να παρκάρετε μέσα σε 5 χρόνια


αυτόματο χώρο στάθμευσης Valet θα προσφερθεί σε νέα σχέδια KIA από το 2021, καθώς η επιχείρηση της Νότιας Κορέας κινείται καλύτερα στον στόχο της ενός εντελώς αυτόνομου αυτοκινήτου και φορτηγού μέχρι το 2030.
Η τεχνολογία αυτόματης στάθμευσης δοκιμάζεται επί του παρόντος σε ένα Kia Spirit EV, καθώς και πήραμε στο κάθισμα του ταξιδιώτη για να το δοκιμάσουμε στην κεντρική ερευνητική μελέτη της Kia, καθώς και στο Ινστιτούτο Μηχανικών για τα περίχωρα της Σεούλ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ενεργοποιημένη μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας ή σοφός, το Πνεύμα χρησιμοποιεί μια ποικιλία από ραντάρ καθώς και κάμερες Lidar για να πλοηγηθεί σε ένα κοντινό γκαράζ αυτοκινήτων πριν από την ανακάλυψη μιας κενής περιοχής για να σταθμεύσει.
• Ό, τι απαιτείτε να κατανοήσετε για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό
Η καινοτομία σάς επιτρέπει να εμφανιστεί στην πόρτα του γραφείου σας, να βγείτε έξω, καθώς και να στείλετε τα αυτοκίνητά σας και το φορτηγό σας για να παρκάρετε από μόνη της πριν το συλλέξετε στο τέλος της ημέρας. Μείναμε στο όχημα για τη δοκιμή στάθμευσης αυτοκινήτων για να δούμε ακριβώς πώς πήρε, αν και αφήσαμε το κάθισμα του οδηγού άδειο, έτσι δεν ήμασταν δελεασμένοι για να αναλάβουμε τον έλεγχο.
Δεν υπήρχε πραγματικά καμία ανάγκη, καθώς οδήγησε από έξω από το δρόμο, καθώς και κάτω σε ένα υπόγειο και ένα πάρκο φορτηγών, πριν αντιστραφεί σε έναν κόλπο. Ακόμα σταμάτησε για να ισιώσει.
Ένας από τους μεγαλύτερους περιορισμούς για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου αυτοκινήτου αυτοκινήτου είναι η ζήτηση για τα αυτοκίνητα και τα πάρκα φορτηγών ψηφιακά χαρτογραφημένα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι περιορίζεται στα αυτοκίνητα γραφείων και στα πάρκα φορτηγών ή στο μεγάλο κοινό.
• Tesla Autopilot 8.0 για την ενίσχυση της ασφάλειας
Αυτό το πνεύμα EV είναι μόνο ένα από τα 20 σχέδια που η Kia δοκιμάζει επί του παρόντος σε όλο τον κόσμο κάτω από το Smart Sub Brand που εισήχθη πέρυσι. Η επιχείρηση έχει επενδύσει δισεκατομμύρια για την πρόοδο των αισθητήρων καθώς και τα ραντάρ εκτός από την τεχνολογία του οχήματος-από την προστασία, καθώς φαίνεται ότι κατέληξε να είναι «παγκόσμιος ηγέτης» για αυτόνομη οδήγηση.
Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης βοήθεια για την κυκλοφοριακή συμφόρηση Web καθώς και την τροποποίηση της Auto Lane με την Kia να προσελκύει αυτό το είδος απόδοσης σε μερικώς αυτόνομα σχέδια από το 2020-ακριβώς το ίδιο έτος αναμένει να έχει μια μαζική παραγωγή FCEV προς πώληση.
Και ενώ ορισμένοι κατασκευαστές ασφάλισης ισχυρίζονται ότι θα έχουν ένα εντελώς αυτόνομα αυτοκίνητα και φορτηγά που προσφέρονται μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, η Kia παραμένει σε μεγαλύτερο στόχο 2030. Ο ανώτερος μηχανικός μελέτης έρευνας Jeongwoo Lee πρόσθεσε: “Η αποδοχή του πελάτη καθώς και η ευθύνη θα είναι προκλητική”.

Θα θέλατε ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που μπορεί να σταθμεύσει; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *