Το Mitsubishi Shogun Sport SVP Concept ντεμπούτο στο CV Show


Η Mitsubishi έκανε το ντεμπούτο του The Shogun Sport SVP Concept στη φετινή επίδειξη εμπορικών οχημάτων στο Μπέρμιγχαμ. Η ιδέα προεπισκόπησε το προγραμματισμένο πακέτο SVP του ιαπωνικού κατασκευαστή, το οποίο θα περιλαμβάνει πλήθος ειδικών αναβαθμίσεων εκτός δρόμου στο συμβατικό Sport Shogun όταν κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι.
Οι αναβαθμίσεις πάνω από το συμβατικό σπορ shogun περιλαμβάνουν ένα σύνολο λαμπτήρων οδήγησης σε στυλ PIAA, μια φωτεινή μπάρα LED, μια αναθεωρημένη μπροστινή μάσκα, νέα πλάγια βήμα, ένα μεγαλύτερο πίσω σπόιλερ, ζάντες αλουμινίου διαχωρισμού 18 ιντσών, BF Goodrich All- Τα ελαστικά εδάφους και η ανυψωμένη ανάρτηση που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Walkinshaw Performance Ltd.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα SUV και 4x4s για πώληση το 2019
Η έννοια SVP τροφοδοτείται από τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,4 λίτρων ως κανονικό μοντέλο, παράγοντας 179bhp και 430nm ροπής.
6

Η απόδοση τροφοδοτείται μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός διαφορικού κεντρικού και πίσω κλειδώματος και, για να βοηθήσει τους οδηγούς, οι οδηγοί να αποκτήσουν τέσσερις λειτουργίες επιλογής και τον έλεγχο του λόφου.
Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν ένα σύνολο μοναδικών εξωτερικών χαλκομανών και κόκκινων τόνων στους τροχούς αλουμινίου και στη μάσκα. Στο εσωτερικό του, η έννοια SVP Shogun Sport SVP παίρνει ένα αναθεωρημένο σύνολο εμπρόσθιων και πίσω καθισμάτων με πιο ουσιαστική πλευρική ενίσχυση και κόκκινο φωτισμό διάθεσης LED. Η τιμολόγηση για την έκδοση SVP της έκδοσης παραγωγής θα ανακοινωθεί πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του.
Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για το συμβατικό Mitsubishi Shogun Sport. Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *