Νέο 2016 Volvo S90: Κόστος καθώς και προδιαγραφές που εκτίθενται


Το ολοκαίνουργιο Volvo S90 προσφέρεται να αγοράσει από την αντιπροσωπεία σας τώρα, καθώς και έξοδα από £ 32.555. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, με το αδελφό V90 Estate να αναμένεται να συμμορφωθεί με την FIT τον Οκτώβριο. Το S90 είναι έτοιμο να αμφισβητήσει τους συμπατριώτες της BMW, το Audi A6, το Jaguar XF καθώς και τη νέα Mercedes E-Class.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το S90 διατιμάται να υποβαθμίζει τη BMW 520D, η οποία ξεκινά από £ 32.615, καθώς και το Jaguar XF, το οποίο κοστίζει από £ 32.800. Θα έχει δύο επίπεδα ολοκλήρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ορμή καθώς και την επιγραφή, με τις υψηλότερες προδιαγραφές να παρέχουν δερμάτινα καθίσματα Nappa, οθόνη 12,3 ιντσών οθόνη, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, είσοδο χωρίς κλειδί καθώς και ένα άνοιγμα χεριών πίσω πόρτας.
Τα οχήματα επιγραφής δαπανούν περίπου 3.000 λίρες πολύ περισσότερο από μια ισοδύναμη έκδοση ορμής, ωστόσο ακόμη και τα οχήματα εισόδου παίρνουν δερμάτινη ταπετσαρία, φώτα LED, έλεγχο του κλίματος, θερμαινόμενα καθίσματα καθώς και ακόμη και αυτόνομο σύστημα οδήγησης της Volvo.
17

Οι κινητήρες θα ταιριάζουν ευρέως με το XC90, ωστόσο με ένα εγχειρίδιο D4 με δύο τροχούς που προσφέρει την είσοδο στην περιοχή. Θα κάνει 0-62mph σε 8,2 δευτερόλεπτα καθώς και εκπέμπει 109g/km του CO2. Για σύγκριση, το πιο οικονομικά αποδοτικό Jaguar XF εκπέμπει μόλις 104g/km. Αλλού, το πολύ πιο ισχυρό D5 Diesel κόβει το σπριντ αναφοράς σε 7,3 δευτερόλεπτα, αν και οι εκπομπές CO2 πηδούν στα 133g/km.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *