Το νεοσύστατο Bentley Mulsanne αποκάλυψε στη Γενεύη


Το τελευταίο Bentley Mulsanne αποκαλύφθηκε στο 2016 Geneva Motor Show. Η ναυαρχίδα λιμουζίνας κορυφώνει μια σειρά που περιλαμβάνει την Continental και το Bentayga, και για πρώτη φορά διαθέτει τώρα μια έκδοση «εκτεταμένη μεταξόνια» για αυτό που λέει ο Bentley είναι «το πολυάριθμο περιβάλλον αυτοκινήτων στον κόσμο».
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το εκτεταμένο αυτοκίνητο με μεταξόνιο είναι 250 mm μεγαλύτερος, με όλο αυτό το επιπλέον μήκος που προστίθεται στις πίσω πόρτες. Η συνεχής γραμμή που τρέχει μπροστά προς τα πίσω αποσυνδέεται πάνω από τον πίσω τροχό στο αυτοκίνητο LWB, σπάζοντας το μήκος που μοιάζει με λιμουζίνα σε πολύ πιο εύχρηστα κομμάτια. Στο εσωτερικό θα βρείτε ένα σύνολο ηλεκτρονικών Legrests, καθώς και μια περίτεχνα και λειτουργική κεντρική κονσόλα με θύρες USB, ένα ψυγείο σαμπάνιας και μια περιοχή στοίβαζε. Τα πτυσσόμενα τραπέζια και τα blinds παραθύρων διαθέτουν επίσης.
29

Περισσότερες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν μια μεγάλη ηλιοροφή που – σε αντίθεση με τις συμβατικές ηλιοροφές που κάθονται πάνω από τον οδηγό και τον επιβάτη των μπροστινών καθισμάτων – έργα πάνω από την πίσω καμπίνα. Το γυαλί κλίσεων μπορεί να ελεγχθεί είτε από τον οδηγό είτε από τον επιβάτη και επιτρέπει μια εξαιρετική ποσότητα φυσικού φωτός στην καμπίνα.
• Καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα
Εκτός από το τεντωμένο Mulsanne, η Bentley έχει επίσης προκαλέσει πολλές αλλαγές στο πρότυπο αυτοκίνητο και την ταχύτητα Mulsanne που επικεντρώνεται στον οδηγό. Τα tweaks styling περιλαμβάνουν ένα επαναπροσδιορισμένο μπροστινό μέρος και μια αναθεώρηση του ήδη πολυτελούς εσωτερικού χώρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *