Προδιαγραφίστε την επαυξημένη πραγματικότητά σας Skoda Fabia στο Waterloo


Η Skoda σκοπεύει να πάρει το ενδιαφέρον των νέων αγοραστών αυτοκινήτων και φορτηγών του Λονδίνου με ένα καινοτόμο νέο διαφημιστικό πρόγραμμα εγκατεστημένο στο σιδηροδρομικό σταθμό Waterloo. Η εγκατάσταση χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα για να αναπαράγει την εξατομικευμένη Fabia στη μεγαλύτερη οθόνη μάρκετινγκ της Ευρώπης, καθώς και στην οθόνη που κάθεστε στα αυτοκίνητα και το φορτηγό που έχετε καταφέρει.
Η εμπειρία θα εμφανιστεί στο σταθμό Waterloo από τις 9-13 Φεβρουαρίου, καθώς και να προμηθεύσει ένα εναλλακτικό στο τώρα συνηθισμένο online αυτοκίνητα και το διαμορφωτή φορτηγών. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν ένα από τα νέα Superminis της τρίτης γενιάς στο επιθυμητό επίπεδο Trim, το χρώμα καθώς και τις εξωτερικές λεπτομέρειες.
Στη συνέχεια, κάθονται μπροστά σε μια εξειδικευμένη «πράσινη οθόνη», η οποία στη συνέχεια εμφανίζει τον χρήστη πίσω από το τιμόνι της προσωπικής τους Fabia σε μια τεράστια οθόνη (το μεγαλύτερο από το τύπο του στη χώρα) για όλο το σταθμό να γίνει μάρτυρας. Στη συνέχεια, μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικών μέσων στον χρήστη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Συνιδρυτής της Enigma (η επιχείρηση που διοργανώνει την οθόνη), δήλωσε ο Andrew Newman για την εγκατάσταση: “Σε αυτόν τον παγκόσμιο πρώτο, οι μέλη του κοινού θα έχουν τη δυνατότητα να στυλ τα αυτοκίνητα και το φορτηγό τους από το μηδέν σε πραγματικό χρόνο όσο πιο γρήγορα Ήταν σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Αυτό εκφράζει πραγματικά την τέχνη του ελέγχου των πελατών καθώς η απόλαυσή τους παραμένει στο επίκεντρο αυτού του γεγονότος. ”
Τώρα διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση της νέας Skoda Fabia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *