Το μοναδικό Ferrari SP275 RW Competizione που είδε στο Daytona


Ένα μυστηριώδες εφάπαξ Ferrari εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο στο Ferrari Finali Mondiali Event στο Daytona της Φλόριντα, λέγεται ότι ονομάζεται SP275 RW Competizione.
Η Ferrari δεν έχει πει τίποτα υπάλληλο για το αυτοκίνητο, αλλά είναι σαφές ότι το SP275 είναι ένα ειδικό μοντέλο έργων, που δημιουργήθηκε ως προσαρμοσμένο Ferrari για έναν πολύ ιδιαίτερο πελάτη.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα supercars για αγορά τώρα
Η Ferrari έχει ιστορικό δημιουργίας αυτών των μοντέλων. Νωρίτερα φέτος αποκάλυψε το Speciale των 458 mm – μια ξεχωριστή έκδοση του πολλών σκληροπυρηνικών του 458 με λεπτομέρειες στυλ, να χτίσει για έναν άγνωστο βρετανό ιδιοκτήτη.
Άλλες πρόσφατες Offs περιλαμβάνουν το F12 TRS και το Ferrari SP America – και οι δύο βασίζονται στο ναυαρχικό περιοδικό F12 Berlinetta.
Όπως και αυτά τα δύο αυτοκίνητα, το SP275 RW Competizione φαίνεται να βασίζεται στο F12. Αυτό θα σήμαινε τουλάχιστον ένα 730bhp φυσικά αυξημένο V12 V12 που κρύβεται κάτω από το κίτρινο καπό.
Ωστόσο, μερικά από τα ανοίγματα και οι περσίδες που τοποθετούνται γύρω από το αμάξωμα του αυτοκινήτου υποδηλώνουν ότι το SP275 θα μπορούσε να έχει αρχίσει τη ζωή ως ο σκληρός αδελφός της F12 Berlinetta – ο F12TDF.
Αυτό το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί τον ίδιο κινητήρα V12 6,3 λίτρων, αλλά με ισχύ έσπρωξε μέχρι και 769bhp. Υπονοεί ότι το F12TDF είναι ικανό για 0-62 μίλια / ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα άνω των 211 μίλι / ώρα, ενώ τα φρένα του είναι βυθισμένα από το LaFerrari. Μόνο 799 μονάδες σχεδιάζονται με όλους τους ήδη που έχουν ήδη εξαντληθεί, οπότε αυτό υπονοεί ότι το SP275 θα ήταν μια εφάπαξ έκδοση αυτού που είναι ήδη μια περιορισμένη έκδοση Ferrari.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, δεν υπάρχει τιμή, αλλά αναμένετε ότι αυτό το εφάπαξ μοντέλο θα έχει κόστος πολύ περισσότερο από την τιμή £ 340.000 ενός νέου F12TDF.
Πώς θα ήταν το εφάπαξ σας Ferrari; Αφήστε τα όλα έξω στα σχόλια.
Εικόνες: Ferrari F12TDF Fan Fan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *