Το Rolls-Royce Dawn Black Badge εμφανίζεται στο Goodwood


Rolls-Royce έχει προσθέσει ένα τρίτο αυτοκίνητο και φορτηγό στο “μαύρο σήμα” της σειράς υψηλών προδιαγραφών, εισάγοντας ένα μετατρέψιμο στη σειρά του τύπου του νέου μαύρου σήμα Dawn. Έχει παρουσιαστεί επίσημα στη φετινή γιορτή της ταχύτητας Goodwood.
Συνδυάζεται μαζί με τις εκδόσεις Black Badge του Wraith καθώς και με το Ghost, και οι δύο από τους οποίους είχαν κάνει ντεμπούτο στο The Motor Show της Γενεύης το 2016.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Rolls δηλώνει ότι αυτά τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι πιο έντονα από τον συνηθισμένο ναύλο, καθώς και στοχεύουν σε νεότερους αγοραστές. Τα τελείωμα, τα μαύρα χρώματα, καθώς και τα τσιμπήματα μηχανικών, έθεσαν μαύρα αυτοκίνητα και φορτηγά εκτός από τα ρουτίνα τους.
16

Το μαύρο σήμα Dawn δεν αποτελεί εξαίρεση. Για αρχάριους, η συμπαγή μαύρη επιφάνεια βαφής παράγεται χρησιμοποιώντας διάφορα στρώματα καθώς και βαφή καθώς και λάκα για να παράγει αυτό που οι τηλεφωνικές κλήσεις Rolls Royce “το βαθύτερο, πιο σκοτεινό και πιο έντονο μαύρο για να χαράσσουν ποτέ τα αυτοκίνητα παραγωγής και την επιφάνεια του φορτηγού”. Ο πτυσσόμενος καμβάς οροφής προσφέρεται μόνο σε μαύρο χρώμα, ενώ το πίσω κατάστρωμα είναι επικαλυμμένο σε μαύρο δέρμα.
• Τα καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά υψηλής ποιότητας προς πώληση
Το πνεύμα της έκστασης δεν μπορεί να αποδώσει τη σκιώδη θεραπεία, καθώς και να ολοκληρωθεί σε μαύρο χρώμιο, όπως και οι άκρες εξάτμισης, καθώς και το περιβάλλον της μάσκας του καλοριφέρ καθώς και ο τελικός του καπακιού.
Στην καμπίνα, η Rolls έχει επινοήσει μια προσαρμοσμένη θεραπεία για πολλά από τα πλαίσια, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων νημάτων από αλουμίνιο αεροσκαφών που συνδέονται με ίνες άνθρακα. Οι επιφάνειες εξομαλύνονται καθώς και γυαλισμένες με έξι στρώσεις λάκα για να δημιουργήσουν ένα φινίρισμα καθρέφτη. Η μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία αντιπαραβάλλεται με τα πορτοκαλί στιγμιότυπα, τα οποία τα κράτη Royce προκαλούν το ηλιοβασίλεμα.
16

Οι αλλαγές έρχονται επίσης κάτω από το δέρμα, η μεγαλύτερη είναι η εξαγωγή ενός επιπλέον 30bhp από τον κινητήρα Twin-Turbo V12 6,6 λίτρων της αυγής, φέρνοντας συνολική ισχύ σε 593bhp. Η ροπή έχει ενισχυθεί και κατά 20nm, φέρνοντας το συνολικά σε 840nm από 1.500rpm.
Παρά τις προόδους αυτές, ισχύει η ίδια 4,9 δευτερόλεπτα 0-62 μίλια / ώρα, καθώς και η περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια / ώρα. Αντ ‘αυτού, η Rolls έχει πάει με τσιμπήματα στο κιβώτιο ταχυτήτων, το γκάζι καθώς και την ανάρτηση σε ένα απόσπασμα για να διαφοροποιήσει το μαύρο σήμα Dawn, ενώ τα μεγαλύτερα φρένα καθώς και ένα νέο ενεργό σύστημα εξάτμισης τοποθετούνται. Δεν έχουν αποκαλυφθεί δαπάνες, ωστόσο τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά προσφέρονται τώρα για αποζημίωση.

Σας αρέσει το βλέμμα αν το μαύρο σήμα Rolls-Royce Dawn; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *