Η BMW M240I M Performance Edition ανακοίνωσε για περιορισμένη παραγωγή


μετά από ταχέως στα βήματα της φρεσκοκομμένης σειράς 2, η BMW έχει απελευθερώσει μια νέα παραλλαγή από την απόδοση του μικρότερου coupe της, καυχάται μια σειρά από καλούδια διαίρεσης M και έχει οριστεί να περιορίζεται σε μόλις 750 μονάδες.
Ονομάζεται έκδοση M240I M Performance Edition, προδιαγραφές κινητήρα και αριθμοί απόδοσης για το αυτοκίνητο μεταφέρονται απευθείας από το κανονικό M240I. Ως εκ τούτου, ένα στροβιλοσυμπιεσμένο 335bhp στροβιλίζεται ευθεία έξι κάτω από το καπό, ξεκλειδώνοντας 0-62mph σε 4,8 δευτερόλεπτα και περιορισμένη μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια / ώρα. Θα είναι διαθέσιμο ένα εγχειρίδιο έξι ταχυτήτων ή ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ ταχυτήτων, όπως θα είναι προαιρετικό το XDrive All-Wheel-Drive. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η εμφάνιση του αυτοκινήτου, η απόδοση M240I M αφορά το ειδικό στυλ και τα τελειώματα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Ανασκόπηση σειράς BMW 2
8

Η αλπική λευκή βαφή έρχεται ως στάνταρ και αντιπαραβάλλει με τις λεπτομέρειες εξωτερικής επένδυσης που τελειώνουν είτε σε ένα μαύρο χρώμα είτε σε ίνες άνθρακα. Οι βόλτες M240I σε ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών πολλαπλών ακτίνων, που τελείωσαν σε γκρι με ένα επίπεδη, διαμαντένια κομμένη φινίρισμα στις άκρες των ακτίνων.
Η μπροστινή ποδιά έχει τροποποιηθεί με νέα αεροδυναμικά στοιχεία, με νέους οδηγούς αέρα που κάθεται πάνω από έναν νέο διαχωριστή και ανανεωμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Έχει ενταχθεί σε μια μαύρη μάσκα νεφρών και τα καπάκια του καθρέφτη πόρτας άνθρακα.
Γύρω από το πίσω μέρος, ο διαχύτης κερδίζει ένα μαύρο φινίρισμα χρώματος, ενώ ένα νέο σπόιλερ χείλη άνθρακα κάθεται στο bootlid. Όπως και οι θύρες της πόρτας, οι ιδέες εξάτμισης είναι τυλιγμένες με φινίρισμα από ίνες άνθρακα.
Δεν έχουν αποκαλυφθεί τιμές του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά αγοράζουν βιβλία για την απόδοση M240I M θα ανοίξουν τον Ιούλιο.
Θα τοποθετήσετε μια αγορά για μια έκδοση M240I M performance; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *