Το Birmingham Clean Air Zone ξεκινάει με 100.000 οδηγούς που έχουν πληγεί


το πρόγραμμα καθαρού αέρα του Μπέρμιγχαμ, με τους οδηγούς του προ-ευρώ 4 βενζίνης και προ-ευρώ του περιφερειακού δρόμου A4540 Middleway.
Το τελευταίο τμήμα για τα στοιχεία μεταφοράς δείχνει ότι υπάρχουν 408.400 εγγεγραμμένα αυτοκίνητα στο Μπέρμιγχαμ, εκ των οποίων 93.932 δεν είναι συμβατά με τη νέα ζώνη καθαρού αέρα. Περαιτέρω έρευνα από τα συμβούλια διαπίστωσε ότι περίπου το 23 % των αυτοκινήτων που ταξιδεύουν στη ζώνη το 2020 θα ήταν πιθανό να πληρώσει την χρέωση £ 8.

Καθαρές ζώνες αέρα: Ο πιλότος της Οξφόρδης Zez πηγαίνει ζωντανά

Η ζώνη – η οποία εισήχθη με μια περίοδο χάριτος δύο εβδομάδων για πληρωμές – περιλαμβάνει μερικές από τις πιο οικονομικά υποβαθμισμένες γειτονιές του Μπέρμιγχαμ, με δημόσια διαβούλευση που να δείχνει ότι το 44 % των που ζουν μέσα σε αυτό θα χρεώνονται να οδηγήσουν το κύριο αυτοκίνητό τους.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα δεδομένα από μια έρευνα AA Populus δείχνουν ότι το 37 % των μη συμμορφούμενων ιδιοκτητών αυτοκινήτων στο Λονδίνο – το οποίο επεκτείνει τη ζώνη εκπομπής εξαιρετικά χαμηλής εκπομπής τον Οκτώβριο – και το Μπέρμιγχαμ δεν θα ήταν σε θέση να αντέξει οικονομικά να αναβαθμίσει το όχημά τους, ενώ άλλα 11 Το ποσοστό θα μπορούσε, αλλά θα αντιμετώπιζε σοβαρές οικονομικές δυσκολίες ως αποτέλεσμα.
Το Μπέρμιγχαμ έχει υψηλότερο ποσοστό οδηγών που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την αναβάθμιση. Τα τοπικά δημογραφικά στοιχεία που επηρεάζονται ιδιαίτερα περιλαμβάνουν τους νέους και τους εργαζόμενους με χαμηλή ειδίκευση.
Ο Edmund King, πρόεδρος της ΑΑ, περιέγραψε τις ζώνες χαμηλής εκπομπής ως “πολύ αμβλύ εργαλεία που δημιουργούν φορολογική επιβάρυνση για οικογένειες και εργαζόμενους χαμηλού εισοδήματος”.
Πρόσθεσε: “Αυτοί οι οδηγοί είναι λιγότερο σε θέση να αντικαταστήσουν τα οχήματα που εξαρτώνται από την εργασία, συνήθως νυχτερινές βάρδιες και μερικές φορές έκτακτες ανάγκες όπως η μετάβαση σε νοσοκομεία ή κέντρα υγειονομικής περίθαλψης. Είναι επίσης αυτοί που είναι λιγότερο ικανοί να πληρώσουν τα πρόστιμα. ”
Η ΑΑ έχει προτείνει διάφορες εναλλακτικές λύσεις και προσθήκες σε καθαρές ζώνες αέρα. Αυτές περιλαμβάνουν μια “γρήγορη και τεράστια επέκταση” των εγκαταστάσεων πάρκων και οδήγησης, μια προειδοποίηση για πρώτη φορά αντί για πρόστιμο για όσους οδηγούν τυχαία ένα μη συμμορφούμενο αυτοκίνητο στη ζώνη και την απομάκρυνση της ΦΠΑ σε νέες πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων.
Πιστεύετε ότι το σχέδιο καθαρού αέρα του Μπέρμιγχαμ είναι καλή ιδέα; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *