Η Dacia Duster Extreme SE Special Edition εμφανίζεται


Η Dacia έχει τραβήξει τα περιτυλίγματα από μια νέα έκδοση ειδικής έκδοσης του Duster SUV της. Ονομάζεται The Extreme SE, η νέα έκδοση βασίζεται στην ποικιλία Dacia Duster Dustige Design, ωστόσο, κερδίζει ειδικές ενδείξεις στυλ, εσωτερικές διακοσμήσεις καθώς και μια γενναιόδωρη βοήθεια του βασικού κιτ. Οι παραγγελίες ανοίγουν τον Απρίλιο, με έξοδα που ξεκινούν από £ 17.495.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η Extreme SE EDITION φέρνει πολλά τσιμπήματα στο τραχύ, ωφέλιμο σχεδιασμό του Duster. Η Dacia έχει τοποθετήσει μαύρα κράματα 17 ιντσών, καθώς και μια γκρίζα επιφάνεια χαλαζία για τις ράβδους στέγης, τους καθρέφτες των πόρτας καθώς και την μπροστινή μάσκα. Οι πορτοκαλί τόνοι επιλέγουν επίσης τους καθρέφτες της πόρτας καθώς και τα στοιχεία της γρίλης, ενώ το ίδιο το σώμα είναι ζωγραφισμένο σε μια νέα μητροπολιτική σκιά γκρίζου χρώματος (αν και είναι διαθέσιμα επτά άλλα χρώματα). Το σενάριο «Duster» στο πίσω μέρος είναι μαύρο καθώς και σατέν χρώμιο.

Top 10 Finest SUV για να πάρει το 2022

Το στυλ συνεχίζεται μέσα. Υπάρχουν αναλαμπές πορτοκαλιού στο περιβάλλον εξαερισμού του Satin Chrome Air. Το Extreme SE παίρνει γυαλιστερά μαύρα ένθετα στις κάρτες πόρτας, καθώς και το γκρίζο επένδυση με κάρβουνο στην κεντρική κονσόλα. Η πορτοκαλί ραφή στα καθίσματα ολοκληρώνει το λεπτό εσωτερικό makeover.
Με βάση το καλά καθορισμένο κύρος του κύρους, το Extreme SE είναι εφοδιασμένο με αυτόματο κλιματισμό, καταχώρηση χωρίς κλειδί καθώς και ένα Cam Multi-View ως πρότυπο. Τα θερμαινόμενα καθίσματα, η προειδοποίηση τυφλών περιοχών καθώς και ένα ακουστικό παρμπρίζ, περιλαμβάνονται επίσης, μαζί με το σύστημα ψυχαγωγίας Media NAV της Dacia. Αυτό βασίζεται σε μια οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία διαθέτει ασύρματο κάτοπτρο smartphone καθώς και ενσωματωμένη δορυφορική πλοήγηση.
12

Κάτω από το καπό, υπάρχει μια επιλογή βενζινοκινητήρων καθώς και πετρελαιοκινητήρων, ξεκινώντας από ένα σύστημα βενζίνης 90bhp 1,0 λίτρων για £ 17.495. Ο υπερσυμπιεσμένος κινητήρας Bi-Fuel της Dacia, ο οποίος μπορεί να τρέξει σε βενζίνη εκτός από το LPG, προσφέρεται επίσης, μαζί με έναν παραδοσιακό βενζινοκινητήρα που δημιουργεί 128bhp. Ακολουθεί το πιο ισχυρό μοντέλο βενζίνης, ένα σύστημα 148bhp το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη για £ 20.845.
Ο χρησιμοποιούμενος μεμονωμένος κινητήρας ντίζελ είναι ένας τετρακύλινδρος κινητήρας 113bhp. Έτσι εξοπλισμένο το όχημα διατίθεται σε £ 21.645 καθώς και ο μόνος σχεδιασμός που προσφέρεται με τετρακίνηση. Το Duster Extreme SE θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2022, για αποστολή τον Μάιο.
Τώρα ρίξτε μια ματιά στο στρογγυλό μας από τα καλύτερα μικρά SUVs προς πώληση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *