Χρυσό τιμόνι 2017: Οι νικητές που εκτίθενται


Τα βραβεία Golden Triele Wheel είναι μεταξύ των πιο πολυπόθητων στην Ευρώπη, που έχουν διευθύνονται από την αυταρχική έκδοση του Auto Express Auto Bild εδώ και δεκαετίες. Ένα μείγμα δημοσκοπήσεων επισκεπτών καθώς και επαγγελματική γνώμη, τα βραβεία σηματοδοτούν τα καλύτερα νέα οχήματα που θα εισαχθούν τους τελευταίους 12 μήνες.
Ζητήσαμε τις ψήφους σας, καθώς και τώρα, μετά από μια έντονη κρίση τον Οκτώβριο, μπορούμε να αποκαλύψουμε τους νικητές – μαζί με τα οχήματα που οι επισκέπτες του UK επέλεξαν. Είναι αφαίρεση βρετανών αγοραστών έχουν διαφορετικά γούστα σε εκείνες της υπόλοιπης ηπείρου. Δεν ήταν η ίδια επιλογή η ίδια. Για κάθε πρωταθλητή έχουμε επίσης συμπεριλάβει τις επιλογές μας της σειράς.
Ποια είναι τα βραβεία χρυσού τιμονιού;
Τα βραβεία χρυσού τιμονιού συγκεντρώνονται από την αυταρχική δημοσίευση του Auto Express, Auto Bild. Ο διαγωνισμός εκτελείται από το 1978, καθώς και κάθε χρόνο επισκέπτες από όλους τους αδελφούς τίτλους σε όλη την Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι πιο δημοφιλείς καθώς και τα καλύτερα νέα σχέδια προς πώληση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Στα 38 χρόνια από την πρώτη τελετή απονομής των βραβείων, μια φοβερή μεγάλη προσφορά έχει μεταβληθεί στον κόσμο της οδήγησης. Η τεχνολογία, η ασφάλεια, η απόδοση καθώς και τα επίπεδα άνεσης σε νέα οχήματα έχουν αυξηθεί πέρα ​​από κάθε αναγνώριση. Ωστόσο, ενώ οι ταξινομήσεις έχουν αλλάξει σημαντικά, η διαδικασία επιλογής έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο ακριβώς για τα βραβεία Golden Triale Rouch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *