Η νέα συνοδεία Ford θα μπορούσε να έρθει στην Ευρώπη


Η νέα συνοδεία Ford, που αποκαλύφθηκε στο Shanghai Motor Show, θα μπορούσε να έρθει στην Ευρώπη.
Η ιδέα του σαλόνι μεσαίου μεγέθους προκάλεσε μια αίσθηση στην Κίνα όταν αποκαλύφθηκε ότι θα φορούσε το δημοφιλές σήμα.
Και παρόλο που μια έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου θα στοχεύει σταθερά στην κινεζική αγορά, υπάρχει δυνατότητα να πωληθεί αλλού.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ένας ανώτερος Ford Insider δήλωσε στο Automobile Express: “Σίγουρα υπήρξαν εσωτερικές συζητήσεις γι ‘αυτό [φέρνοντας την στην Ευρώπη].
“Εγώ για κάποιον θα ήθελα να το δω εδώ [στην Ευρώπη]. Υπάρχει απολύτως μια θέση στην αγορά για ένα αυτοκίνητο χαμηλότερου κόστους για να καθίσει κάτω από το επίκεντρο.
“Το κρίσιμο θα το έκανε χωρίς να δει κανείς να κάνει το εμπορικό σήμα Ford λιγότερο επιθυμητό.”
Και ο νέος πρόεδρος της Ford UK και ο MD Mark Ovenden επιβεβαίωσαν ότι το νέο μοντέλο δεν προοριζόταν ως αυτοκίνητο μόνο για την Κίνα όταν μίλησε με την Automobile Express σε τελετή για να σηματοδοτήσει τη συνταξιοδότηση του εξερχόμενου προέδρου Joe Greenwell.
“Είναι ένα αυτοκίνητο αρχικά για την Κίνα”, είπε. “Αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει σε άλλα μέρη.”
Δείτε επίσης
• Shanghai Motor Show 2013: Top 10
• Shanghai Motor Show 2013: Awful Cars

Ωστόσο, οι οπαδοί του Ηνωμένου Βασιλείου του θρυλικού ονόματος είναι έτοιμοι να απογοητευτούν. Όταν ρωτήθηκε πού θα μπορούσε να πωληθεί η συνοδεία, ο Ovenden είπε απλά: “Όχι η Βρετανία!”
Η τυποποιημένη αντίσταση της Βρετανίας στα σαλόνια τριών κουτιών και η αρνητική δημοσιότητα που περιβάλλει τις μεταγενέστερες εκδόσεις της συνοδείας, θα το καθιστούσε σκληρό να πουλήσει εδώ.
Οι αγορές όπου τα σαλόνια είναι πολύ πιο δημοφιλείς, όπως στην Ανατολική Ευρώπη και ενδεχομένως ακόμη και η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, μπορεί να είναι πολύ πιο εφικτές.
Ο Ovenden εξήγησε τους πολιτιστικούς λόγους που προκάλεσαν την εταιρεία να εξετάσει ένα νέο αυτοκίνητο C-Segment για την Κίνα, όπου η εστίαση είναι ήδη ένας τεράστιος πωλητής.
“Οι άνθρωποι εκεί δεν οδηγούν το ίδιο αυτοκίνητο με το αφεντικό τους, και πολλά αφεντικά Drive εστιάζουν. Έτσι υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσει ένα άλλο αυτοκίνητο κάτω από αυτό”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *