Το Lotus Exige S Automatic στην πώληση τώρα


Το Lotus είναι γνωστό παγκοσμίως για την προμήθεια οπαδών με μια καθαρή και back-to-basics εμπειρία οδήγησης, ωστόσο η επιχείρηση έχει αποφασίσει να ταιριάζει σε ένα εξατάχυτο paddleshift αυτόματο σε αυτό Exige S. Τα βιβλία αγοράς είναι ανοιχτά τώρα, με το Autobox να διοικεί ένα ασφάλιστρο £ 2.000 πάνω από το χειροκίνητο αυτοκίνητο.
• Καλύτερα αυτοκίνητα ημέρας
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Πιέζοντας την τιμή του αντίπαλου της Porsche Cayman μέχρι £ 56.500 για το κουτί Coupe (ή £ 57.500 για το Roadster), το αυτόματο Exige S είναι εφοδιασμένο με το ίδιο κουτί του Toyota-source-sourqu-source-ροπή από το Evora IPS Coupe.
Αλλά ο Lotus ισχυρίζεται ότι το κιβώτιο ταχυτήτων έχει τροποποιηθεί ειδικά για την έξοδο στην αγορά για να συναντήσει πολύ πιο σκληρή κατάσταση. Τώρα διαθέτει δύο τρόπους, τον αθλητισμό και τη φυλή, για να δώσει ταχύτερα και πολύ πιο ευαίσθητες αλλαγές, καθώς και τα κουτάκια που είναι τοποθετημένα στη στήλη για αιχμηρές αντικαταστάσεις. Στην ταχύτερη λειτουργία του, ο Lotus ισχυρίζεται ότι μπορεί να μετατοπίσει τα γρανάζια σε 240 miliseconds.
Η επιχείρηση μας διαβεβαιώνει επίσης ότι το υπερτροφοδοτούμενο V6-Powered S 346bhp, 3,5 λίτρων είναι στην πραγματικότητα ταχύτερη από το εγχειρίδιο. Αποστέλλει το Sprint 0-62MPH σε 3,8 δευτερόλεπτα, 0,1 δευτερόλεπτα μπροστά από το εγχειρίδιο, και έχει ισχυριστεί ότι ορίζει οριακά ταχύτερους χρόνους γύρου γύρω από το Test Test Hethel του Lotus.
Ο Lotus ισχυρίζεται ακόμη και τη μείωση των εκπομπών CO2 κατά 13G/km σε 222g/km και η οικονομία καυσίμου αυξάνεται κατά 1,4mpg σε 29,4mpg. Το κουτί ισχυρίζεται επίσης ότι προσθέτει μόλις 6 κιλά στο exige s ‘kerbweight, στα 1183kg, ένα όφελος του λωτού που χτυπάει την τάση για βαριά και σύνθετα συστήματα διπλού συμπλέκτη.
Το Lotus Boss Jean-Marc Gales ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί το Exige με αυτόματο θα κάνει το αυτοκίνητο “πιο εύκολα προσβάσιμο για τους πελάτες παγκοσμίως” από ό, τι πριν, ειδικά για χώρες όπως οι ΗΠΑ, όπου οι πωλήσεις των αυτοκινήτων λαμβάνουν τη συντριπτική πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς.
Πιστεύετε ότι ένα αυτοκίνητο όπως το Exige χρειάζεται ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *