Το Cadillac κυκλοφόρησε το Cadillac που κυκλοφόρησε το All-New Electric Cadillac SUV


, κυκλοφόρησε μεγάλες ειδήσεις την παραμονή του 2019 Detroit Motor Show, προβάλλοντας ένα ηλεκτρικό SUV που οφείλεται στο 2021.
Ο ανώνυμος αντίπαλος Tesla Model X έχει αποδειχθεί σε μορφή έννοιας μπροστά από την παράσταση της πατρίδας του. Όταν φτάσει στην πώληση, θα είναι το πρώτο προϊόν της GM που θα χρησιμοποιήσει την επικείμενη πλατφόρμα BEV3 της ομάδας, που βρίσκεται σε εξέλιξη για ηλεκτρικά οχήματα της επόμενης γενιάς και με μια σειρά από 300 μίλια σε ένα μόνο φορτίο που στοχεύει.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Detroit Motor Show 2019: Προεπισκόπηση
Η GM ανακοίνωσε προηγουμένως ότι η Cadillac θα είναι η μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων της, αλλά η μάρκα θα επικεντρωθεί στην εκτόξευση του νέου Crossover XT6, ένα νέο Escalade και ένα “επερχόμενο sedan απόδοσης” τα επόμενα χρόνια, πριν από το ηλεκτρικό SUV πριν από το 2021.
Η Cadillac λέει ότι η αρχιτεκτονική BEV3 είναι ευέλικτη, επιβεβαιώνοντας την ενσωματωμένη modularity που θα επιτρέψει στην εταιρεία να σχεδιάσει και να αναπτύξει νέα αυτοκίνητα στην ηλεκτρική πλατφόρμα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.
Η μάρκα επιβεβαίωσε ότι “μια ποικιλία μορφών σώματος” θα περιστραφούν από το BEV3, έτσι οι μικρότερες ηλεκτρικές διασταυρώσεις και τα σαλόνια για την αμερικανική αγορά είναι αναπόφευκτα. Το Cadillac λέει επίσης ότι οι ΗΚ που χρησιμοποιούν το BEV3 μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να είναι μπροστά, πίσω ή σε όλους τους τροχούς, ενώ η έξοδος της μπαταρίας μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες και τις τιμές των πελατών.
Τώρα διαβάστε την αναθεώρησή μας για τον τελευταίο ανταγωνισμό της Ευρώπης: το ολοκαίνουργιο Audi E-Tron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *