“Η Γερμανία πρωταρχική όταν αφορά τη δημιουργία και την οικοδόμηση των καλύτερων αυτοκινήτων”


μοιάζει με τη Γερμανία το έχει κάνει ξανά – αποδείχθηκε σε δεκάδες αντίπαλα έθνη ότι είναι ο σχεδιαστής, ο οικοδόμος και ο πωλητής αυτοκινήτων που χαρακτηρίζονται ως καλύτερα συνολικά.
Είτε πρόκειται για υπο-20.000 οικογενειακές εργασίες, οι κινητήρες Prestige που κοστίζουν πλησιέστερα £ 200.000, είτε όλα τα σπορ αυτοκίνητα και το premium metal στο μεταξύ, οι Γερμανοί έχουν ολόκληρη την αγορά στο χειρότερο καλυμμένο και στην καλύτερη περίπτωση.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Παγκόσμιο αυτοκίνητο της χρονιάς 2015: Οι φιναλίστ
Ως Βρετανός δεν είναι εύκολο να παραδεχτούμε όλα αυτά. Αλλά το γεγονός είναι ότι πολύ περισσότερο από το ένα τρίτο της καλύτερης νέας πολυτέλειας, απόδοσης ή των αυτοκινήτων των μύλων που μόλις έχουν περάσει φορούν Audi, BMW, Mercedes ή VW.
Ποιός λέει? 75 Ανεξάρτητοι, δύσκολο να εντυπωσιάσουν τους δημοσιογράφους με μηχανοκίνητα από 22 χώρες σε κάθε ήπειρο. Συλλογικά, εμείς (ο Steve Fowler και εγώ είμαστε δύο από τους 75) οδηγήσαμε χιλιάδες νέα αυτοκίνητα, ενώ υπηρετούσαμε ως παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτων.
Μόλις ψηφίσαμε στον πρώτο γύρο του WCAS του 2015. Και μετά από την εταιρεία λογιστικής KPMG, καταγράψαμε τις ψηφοφορίες μας, ήταν σαφές ότι αξιολογούμε τα αμερικανικά, τα βρετανικά, τα γαλλικά, τα ιαπωνικά, τα κορεατικά και τα σουηδικά αυτοκίνητα – αλλά βαθμολογούμε τα γερμανικά αυτοκίνητα ακόμη υψηλότερα.
• Η δύναμη του αυτοκινητιστή 2015: Βαθμολογήστε το αυτοκίνητό σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *