Το Volkswagen κυκλοφορεί ‘We Scread’ app Infotainment for Football Fans


Το γκολφ Volkswagen μπορεί τώρα να κρατήσει τους οπαδούς του ποδοσφαίρου εντελώς όσο η ημερομηνία με την ανάπτυξη της ομάδας τους ενώ βρίσκονται σε κίνηση, μέσω μιας νέας εφαρμογής που προσφέρεται για λήψη από το IN -Μενού καταστημάτων.
Η νέα εφαρμογή που βαθμολογεί την εφαρμογή παραδίδει ενημερώσεις σε απευθείας σύνδεση ποδοσφαιρικού αγώνα στην οθόνη ψυχαγωγίας, με μια μέθοδο που δηλώνει η Volkswagen “εμφανίζεται σε μια τέτοια μέθοδο που δεν αποσπά την προσοχή του αυτοκινητιστή από το δρόμο μπροστά”.

DSG: Τι είναι ένα κιβώτιο ταχυτήτων άμεσης βάρδιας καθώς και ακριβώς πώς λειτουργούν;

Η εφαρμογή λογισμικού είναι συμβατή με το Find Pro καθώς και την εύρεση οθονών ψυχαγωγίας μέσων ενημέρωσης που είναι τοποθετημένες στο γκολφ της όγδοης γενιάς, παρέχονται στο άτομο που έχει εγγραφεί σε ένα σχέδιο δεδομένων.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τρεις εγχώριους συλλόγους καθώς και μια εθνική ομάδα ως αγαπημένα. Στην Αγγλία, οι σύλλογοι στα δύο πρώτα τμήματα της Ποδοσπής Ποδοσφαιρικής Ποδοσφαίρου (Premier League καθώς και EFFL Championship) καλύπτονται από την εφαρμογή WE Score. Οι οπαδοί των συλλόγων σε διαγωνισμούς ευρωπαϊκών συλλόγων μπορούν να παρακολουθήσουν και αυτά τα φωτιστικά, με το UEFA Champions League καθώς και τις ενημερώσεις του Europa League.
Η διεθνής προστασία των αγώνων θα περιλαμβάνει ενημερώσεις σχετικά με τα φωτιστικά στο τουρνουά RESCHEDULED UEFA EURO 2020, λόγω λήψης αργότερα φέτος.
Όχι μόνο μπορεί η online βαθμολογίες οθόνης αυτοκινήτων, ωστόσο μπορεί επίσης να προβάλλει τραπέζια πρωταθλήματος, καθώς και ειδήσεις ποδοσφαίρου, εκτός από ένα online ticker αγώνα με ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για επιλεγμένα φωτιστικά.
Οι ενημερώσεις αντιστοίχισης αποκαλύπτονται από μια λειτουργία κειμένου σε ομιλία, οπότε ο αυτοκινητιστής δεν χρειάζεται να κοιτάξει την οθόνη για να παραμείνει στο βρόχο με ένα online εξάρτημα.
Μάθετε για το Apple CarPlay καθώς και για το πώς λειτουργεί εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *