Το Smart SUV εξακολουθεί να εξετάζει


πέρυσι, αποκαλύψαμε σχέδια για ένα ριζοσπαστικό νέο σοφό SUV, καθώς και φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα ζωή στις φήμες. Η Mercedes είχε επιχειρήσεις οχημάτων πόλης που προηγουμένως επέδειξαν σχέδια για την εισαγωγή αυτοκινήτου SUV πολύ πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, ωστόσο η δουλειά ήταν κονσερβοποιημένη το 2005.
Μιλώντας κατά την εισαγωγή του νέου Wise Brabus, ο διευθυντής προϊόντων Daimler Katharina Beck δήλωσε στο Automobile Express: “Η προσέγγισή μας είναι να προμηθεύουμε τη μητροπολιτική ευκινησία καθώς και την άνεση στην πόλη. Αυτά τα χαρακτηριστικά αφήνουν χώρο για διαφορετικές ερμηνείες.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

“Φυσικά, από τη μία πλευρά απαιτείται ο μικρός κύκλος στροφής. Ωστόσο, αν υπάρχουν διαφορετικές επιλογές καθώς και διαφορετικές απαιτήσεις από τους μητροπολιτικούς αυτοκινητιστές τότε είμαστε πάντα ανοιχτοί για νέα πράγματα. ”
Ρωτήσαμε αν αυτό έδειξε το προοπτικό για ένα έξυπνο SUV, καθώς και ο Beck είπε: “Ποτέ μην δηλώσετε ποτέ. Ας δούμε τι φέρνει το μέλλον. ”
Πέρυσι, στο Shanghai Motor Show, επικεφαλής των οχημάτων της Mercedes-Benz, ο Δρ. Dieter Zetsche δήλωσε ότι ο γερμανικός γιγαντιαίος παρακολουθεί τη δυνατότητα διεύρυνσης στον μοντέρνο τομέα.
“Υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί σε αυτήν την εξαιρετικά πειστική, τεχνική ιδέα που σας επιτρέπει να έχετε ένα εξαιρετικά συμπαγές αυτοκίνητο για την επέκταση της ποικιλίας”, δήλωσε. θα ήταν απολύτως ένα για να μπει μέσα. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *