Η Renault γραφική καθώς και το Grand Pholύκα παίρνουν νέο μέτριο υβριδικό σύστημα


Renault αποκάλυψε μια νέα έκδοση των γραφικών και μεγάλων γραφικών MPV με υβριδική δύναμη, καθώς και προσφέρεται να αγοράσει τώρα, από £ 25.055 στο Dynamique Nav Trim.
Ο νέος σχεδιασμός υβριδικής βοήθειας DCI 110 χρησιμοποιεί τον ίδιο ακριβώς κινητήρα πετρελαίου 108bhp ως το κοινό DCI 110 Renault Scenic, ωστόσο είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρικό κινητήρα 10kW καθώς και μια μπαταρία 48V 150kWh για την τροφοδοσία του. Αυτό προμηθεύει επιπλέον 15nm ροπής στο μέγιστο, καθώς και να χρεώνεται χρησιμοποιώντας το κινητήρα, οπότε δεν υπάρχει καμία απαίτηση να συνδέσετε.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα και φορτηγά για να φτάσουν τώρα
22

Η Renault δηλώνει ότι το γραφικό υβριδικό θα χειριστεί 80,7mpg (στον ολοκληρωμένο κύκλο) καθώς και εκπέμπει 94g/km του CO2, το οποίο είναι 10 τοις εκατό ενίσχυση σε σχέση με την κοινή έκδοση DCI 110 Diesel. Υπάρχει όμως ένα συμβιβασμό, καθώς ακόμη και με την πρόσθετη ροπή ο χρόνος 0-62 μίλια / ώρα ελαχιστοποιείται κάπως από 12,4 δευτερόλεπτα έως 12,9 δευτερόλεπτα.
Ο υβριδικός σχεδιασμός ASIST διαθέτει ένα σημάδι στην παύλα με λεπτομέρειες σχετικά με το πότε ο κινητήρας στέλνει ισχύ ή την ανάκτηση. Οι συνήθεις συσκευές σε αυτά τα αυτοκίνητα, τα οποία έξοδα περίπου £ 1.000 πολύ περισσότερο από ένα μη υβριδικό ισοδύναμο, περιλαμβάνουν προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδας, αναγνώριση ενδείξεων κυκλοφορίας ιστού καθώς και υψηλές δοκούς αυτοκινήτων, εκτός από τα LED Light Lights, Control Control, DAB Radio As καθώς και τροχούς 20 ιντσών.
22

Όπως υποδηλώνει το όνομα Dynamique NAV, το Sat-Nav είναι επίσης τυποποιημένο. Πακέτα επιλογής, συμπεριλαμβανομένου του πακέτου ασφαλείας (£ 400), του Auto Pack Pack Premium (£ 500), καθώς και του Premium Pack Look (£ 800) προσθέτουν επιπλέον κιτ SFETY, ενώ το Premium Pack (£ 1.250) προσθέτει δερμάτινη ταπετσαρία καθώς και το Το Bose Pack (£ 500) αναβαθμίζει το σύστημα ηχείων.
Οι παραγγελίες είναι ανοιχτές τώρα για τα νέα μοντέλα, ξεκινώντας από £ 25.055 για τη γραφική υβριδική βοήθεια καθώς και £ 26.855 για την μεγάλη γραφική έκδοση.
Τι πιστεύετε στη νέα υβριδική τεχνολογία της Renault; Ας καταλάβουμε στα σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *