Νέος κινητήρας ντίζελ 2,8 λίτρων, καθώς και ενημερώσεις για το Toyota Land Cruiser


Η Toyota εισήγαγε ένα νέο πετρελαιοκινητήρα D-4D 174bhp 2,8 λίτρων D-4D στο εύρος Land Cruiser. Αντικατάσταση του παλιού D-4D 3,0 λίτρων, το νέο ντίζελ είναι κάπως κάτω από την ισχύ πάνω από τον κινητήρα που αντικαθιστά-ωστόσο είναι πιο αποδοτικό από καύσιμο.
Το ντίζελ των 2,8 λίτρων δημιουργεί 174bhp καθώς και 450nm ροπή όταν συνδυάζεται με το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων, το οποίο αντικαθιστά το παλιό κιβώτιο ταχυτήτων πέντε ταχυτήτων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Toyota δηλώνει εννέα τοις εκατό ώθηση στην οικονομία, με στοιχεία 39,2 mpg καθώς και 194g/km. Ένα κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων προσφέρεται επίσης με τον νέο κινητήρα, ωστόσο η επιλογή αυτή σημαίνει ότι το σύστημα δημιουργεί κάπως λιγότερη ροπή, στα 420nm.
Άλλες ενημερώσεις για το Land Cruiser περιλαμβάνουν την επανεισαγωγή του ενεργού μοντέλου με πέντε πόρτες, επτά θέσεων, ενώ όλα τα κρουαζιερόπλοια είναι τώρα εξοπλισμένα με το ραδιόφωνο DAB ως στάνταρ.
Το νέο σύστημα “Touch 2 With Go ‘Multimedia” της Toyota είναι μια επιλογή £ 750 σε ενεργά μοντέλα, ωστόσο κοινά στο εικονίδιο καθώς και σε αήττητες διακοσμήσεις.
Πρόσθετες επιλογές περιλαμβάνουν ένα πακέτο ασφαλείας (£ 2.635), το οποίο διαθέτει ενεργό έλεγχο κρουαζιέρας, βοήθεια τροποποίησης της λωρίδας καθώς και κάμερες οθόνης πολλαπλών ερεθημάτων που παρέχουν προβολή 360 μοιρών για το άμεσο περιβάλλον του οχήματος.
Το πακέτο ασφαλείας έρχεται ως κοινό στα μοντέλα κορυφαίων Spec. Αυτά επίσης αποκτούν ένα πιο προηγμένο σύστημα Touch 2 Go Plus Infotainment, το οποίο διαθέτει αναγνώριση φωνητικής εντολής, χαρτογράφηση 3D πόλης καθώς και κείμενο στη λειτουργία ομιλίας.
Τιμές για την ενημερωμένη ποικιλία Land Cruiser Line-Up από £ 35.895 έως £ 54.895. Θα μπορείτε να παραγγείλετε ένα την 1η Ιουλίου.
Τώρα ελέγξτε την καταχώρισή μας για τα καλύτερα 4x4s καθώς και SUVs προς πώληση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *