Η ασφάλιση αυτοκινήτων Black Box χτύπησε ως δυσλειτουργίες και παράπονα Rise Rise


Ασφάλειες πολιτικές αυτοκινήτων Black Box-τα οποία βλέπουν την τοποθεσία και τα δεδομένα οδήγησης που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό ασφαλίστρων-έχουν χτυπηθεί ως “εκμεταλλευτικά σχέδια για τα δεδομένα-για να αποκλείσουν” και μια σειρά από καταγγελίες που δυσλειτουργούν τα μαύρα κουτιά έχουν δει τους οδηγούς που απειλούνται με ακυρωμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια.
Η Υπηρεσία Οικονομικών Διαμεσολαβητών (FOS), η οποία ρυθμίζει τον ασφαλιστικό κλάδο του Ηνωμένου Βασιλείου, παραδέχτηκε το 2018 ότι είχε λάβει καταγγελίες από “πολλούς ανθρώπους που πίστευαν ότι τα δεδομένα που είχαν συλλέξει το” Black Box “τους δεν ήταν σωστό”. Αυτοί οι αυξανόμενοι αριθμοί μπορούν να συνδεθούν με την αυξανόμενη χρήση πολιτικών μαύρου κουτιού, αλλά ένας ανησυχητικός αριθμός αναγνώστες έχουν επικοινωνήσει με την Auto Express για να διαμαρτυρηθούν ότι οι συσκευές τηλεματικής τους είχαν πάει στραβά-μερικές φορές σημαντικά.
“106 μίλια / ώρα” σε όριο 30
Η Emily D μας συνέθεσε μετά από την εταιρεία της Black Box με e-mail, δηλώνοντας ότι είχε περάσει παρατεταμένη περίοδο οδήγησης στα 106 μίλια / ώρα σε όριο 30 μίλια / ώρα. Εκτός από την ταχύτητα της Emily, δήλωσε ότι “δεν θα ονειρευτεί ποτέ” να φτάσει, η θέση του υποτιθέμενου περιστατικού σήμαινε ότι θα έπρεπε να ταξιδέψει 120 μίλια από το σπίτι της σε λιγότερο από ένα λεπτό. Το μαύρο κουτί της θεωρούσε επίσης έναν τοπικό δρόμο με όριο 60mph να είναι μια ζώνη 30mph.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ασφάλιση αυτοκινήτων Black Box: Λειτουργεί πραγματικά;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *