Νέο Ferrari 458m Turbo ξαφνιάστηκε ξανά


Η επερχόμενη Ferrari 458m έχει καταστραφεί δοκιμές πριν από την έναρξη του το επόμενο έτος, δίνοντάς μας την καλύτερη ιδέα μας ακόμα για το πώς θα φανεί το αναθεωρημένο supercar.
Αθλητικό μόνο ελαφρύ καμουφλάζ, μπορούμε να δούμε ότι η υπερσυμπιεσμένη 458 θα πάρει ένα νέο σύστημα εξάτμισης με δύο αντί των τριών σωλήνων υπογραφής, ενώ ένας νέος προφυλακτήρας αναμένεται να βελτιώσει την αεροδυναμική του αυτοκινήτου και το χειρισμό υψηλής ταχύτητας.
Διαφήμιση – Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι αλλαγές στο μπροστινό μέρος είναι λιγότερο προφανείς χάρη στις δεσμίδες της λευκής ταινίας, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα τα 458 μέτρα θα πάρουν νέους προβολείς και ένα ελαφρώς tweaked εμπρόσθιο άκρο. Οι σχισμές πίσω από τα φώτα παραμένουν, όπως και τα εύκαμπτα καουτσούκ καροτσάκια στον μπροστινό προφυλακτήρα. Είναι ασφαλές να πούμε από αυτές τις εικόνες ότι όλες οι καλλυντικές αλλαγές θα είναι εξελικτικές και όχι επαναστατικές.
Οι λεπτομέρειες του κινητήρα θα επιβεβαιωθούν πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αλλά είναι σαφές ότι η Ferrari θα ευνοήσει τη διαδρομή του υπερσυμπιεστή με αυτό το νέο 458m. Η Εταιρεία έχει ήδη εξοπλίσει ένα 552BHP 3.8-λίτρο V8 Turbo στην Καλιφόρνια και είναι πιθανό να δούμε τον ίδιο κινητήρα – αν και σε υψηλότερη κατάσταση, τοποθετημένη στο νέο 458 supercar. Θα αντικαταστήσει το φυσικά αναρροφημένο 4,5 λίτρο V8 στο τρέχον αυτοκίνητο, αλλά με σημαντική ισχύ ισχύ σε περισσότερα από 650bhp.
13

Η μειωμένη μετατόπιση πρέπει να ενδιαφέρει τους κινεζικούς αγοραστές, όπου οι πελάτες φορολογούνται σε μεγάλο βαθμό σε μεγαλύτερους κινητήρες. Ωστόσο, αυτό είναι απίθανο να δοθεί μεγάλη εξέταση στα αφεντικά της Ferrari, οι οποίοι θα θέλουν να διατηρήσουν την αποκλειστικότητα και τις γνωστές μεγάλες λίστες αναμονής.
Δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο απλά αυξάνοντας την ισχύ για την αναθεωρημένη 458. Η ροπή αυξάνεται η ροπή θα έπαιζε το Havoc με το τρέχον getreg επτά ταχυτήτων διπλού κιβωτίου ταχυτήτων, έτσι ώστε να είναι πιθανό ότι οι μηχανικοί θα τσιμπήσουν αυτό για να αντιμετωπίσει την επιπλέον ιπποδύναμη, πολύ.
Ο Ferrari Insiders μας είπε ότι το αυτοκίνητο αναμένεται στο Show της GeneVa την άνοιξη, αλλά το έργο θα μπορούσε να καθυστερήσει στη Φρανκφούρτη εάν η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα 458 μέτρα θα αυξήσουν το μπαρ όταν φτάνουν το επόμενο έτος και είναι σαφές η Ferrari θέλει να το πάρει σωστή πρώτη φορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *