Απολαύστε την πραγματική απόδοση με αυτό το 2013 Lamborghini Aventador


διατίθεται μέσω της κεντρικής θέσης του Miami του Copart του Miami, αυτό το 2013 Lamborghini Aventador θα πωληθεί μέσω Copart Live Online Δημοπρασία Αυτοκινήτου τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018.

Υπάρχει γρήγορος, και στη συνέχεια υπάρχει γρήγορος Lamborghini aventador. Με μια ώρα 0-60 κάτω από τρία δευτερόλεπτα και μια κορυφαία ταχύτητα 217 mph, το Aventador μπορεί να φτάσει στις ταχύτητες που σχεδόν κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν μπορεί. Το Lamborghini Aventador είναι εξοπλισμένο με τρεις ρυθμίσεις οδήγησης: Strada, Sport και Corsa, κάθε ρύθμιση που αναπτύχθηκε για διαφορετικές επιθυμίες απόδοσης. Κάθε μία από αυτές τις ρυθμίσεις αλλάζει την ομαλότητα της μετατόπισης του κιβωτίου ταχυτήτων, την ανάρτηση σταθερότητας και την προσπάθεια διεύθυνσης, όλα για μεγιστοποίηση της απόδοσης. Κάθε χαρακτηριστικό και προδιαγραφή αναπτύσσεται με ένα γκολ – για να δημιουργήσετε την υπέρτατη εμπειρία ταχύτητας – και το Lamborghini Aventador κάνει ακριβώς αυτό.

Λεπτομέρειες οχημάτων

21,683 μίλια

Λιανική αξία: $ 284.929

Πρωτογενής ζημιά: εμπρόσθιο άκρο

Ενισχυμένο όχημα

6.5L κινητήρα V12

Οδήγηση όλων των τροχών

Αυτόματη μετάδοση

Κλειδιά

Θέλετε να δείτε αυτό το Lamborghini Aventador αυτοπροσώπως;

Αυτό το αυτοκίνητο διατίθεται μέσω της κεντρικής θέσης του Miami του Copart. Βλέποντας και επιθεώρηση διατίθενται με ραντεβού ή εντός ειδικών ωρών προορισμού για εγγεγραμμένα μέλη Copart. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη θέση για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού ή να μάθετε πολλά περισσότερα σχετικά με τις ώρες.

Θέλετε να τοποθετήσετε μια προσφορά σε αυτό το Lamborghini Aventador;

Θα πρέπει να είστε μέλος Copart να είναι επιλέξιμος για προσφορά σε αυτό το όχημα. Εγγραφείτε για να είστε μέλος Copart για απόλυτα δωρεάν σήμερα.

Προεπιλογή σε αυτό το 2013 Lamborghini aventador θα λήξει στις 8:00 π.μ. CST Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018. Η Live Backding θα ξεκινήσει τότε μια ώρα αργότερα στις 9:00 π.μ. CST. Είτε σχεδιάζετε την υποβολή προσφορών σε αυτό το Lamborghini Aventador είτε όχι, φροντίστε να παρακολουθήσετε τη ζωντανή δημοπρασία για να δείτε αυτό το αυτοκίνητο να πωλεί στον πλειοδότη.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Linkedin

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *