Οι τιμές του Ηνωμένου Βασιλείου που αποκάλυψαν για το νέο 2020 Toyota Corolla Trek


το νέο Toyota Corolla Trek-μια crossover έκδοση του Corolla Touring Sports Estate, που χτίστηκε σε συνεργασία με τον Αμερικανό κατασκευαστή ποδηλάτων, Trek-θα κοστίσει από £ 29.225, έχει ανακοινώθηκε.
Όπως συμβαίνει με το συμβατικό Corolla, το ταξίδι εισόδου έρχεται με τετρακύλινδρο βενζίνη 1,8 λίτρων. Παράγει 120bhp και εκπέμπει 113G/km του CO2, με αποτέλεσμα ο φόρος αυτοκινήτου της εταιρείας 25%.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα αυτοκίνητα ακινήτων προς πώληση τώρα
Είναι επίσης διαθέσιμο ένα βενζινοκίνητο υβριδικό υβριδικό 2,0 λίτρων: αυτό διατίθεται από £ 30.950, με τον μεγαλύτερο κινητήρα να παράγει 178bhp. Εν τω μεταξύ, οι εκπομπές αναδύονται έως και 121g/km, μεταφράζοντας σε BIK 27%.
Και οι δύο κινητήρες στέλνουν ισχύ στον μπροστινό άξονα μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων CVT, και οι δύο πρέπει να προσφέρουν στοιχεία οικονομίας καυσίμου περίπου 50mpg.
Οι αναθεωρήσεις σχετικά με το συμβατικό κτήμα Toyota Corolla Touring Sports περιλαμβάνουν ένα ειδικό σύνολο ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών, τραχιά μαύρη πλαστική εξωτερική επένδυση, μάσκα καλοριφέρ, πίσω από ιδιωτικό προστασία, νέους μπροστινούς λαμπτήρες ομίχλης και προβολείς LED. Η ανάρτηση του Corolla Trek έχει επίσης αυξηθεί κατά 20mm, ενώ οι προστατευτικές πλάκες ολίσθησης τοποθετούνται μπροστά και πίσω. Παρά την ανάρτηση με jacked-up, και οι δύο εκδόσεις είναι μπροστά-τροχός.
Στο εσωτερικό του, το Trek Corolla έχει νέα ταπετσαρία με δύο τόνους, ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό με διακοσμητικά ξύλινα ένθετα και κονκάρδες για τα βήματα της πόρτας και το bootlid. Οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης ένα ψηφιακό όργανο επτά ιντσών, ένα σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών, προσαρμοστικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας, ένα σύστημα ανίχνευσης ποδηλάτων ημέρας και μια αυτόματη πίσω πόρτα του tail.
Η Toyota έχει προμηθεύσει 16 παραδείγματα στις ομάδες ποδηλασίας Trek-Segafredo για την εκδρομή ως οχήματα υποστήριξης, αν και οι αγώνες αναστέλλονται επί του παρόντος σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Δείτε τα τρέχοντα νέα αυτοκίνητα που οφείλονται το 2020 παρακάτω …
54
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *