2022 Η Porsche Taycan ενημερώθηκε με περισσότερη ποικιλία καθώς και πρόσθετη τεχνολογία


Η Porsche προετοιμάζει μια ενημέρωση για το Taycan για το έτος σχεδιασμού του 2022, φέρνοντας αυξημένη εμβέλεια, βελτιωμένη τεχνολογία καθώς και μεγαλύτερη σειρά για περαιτέρω εξατομίκευση σε όλη τη σύνθεση, Λοιπόν, καθώς θα πωλείται από τον Σεπτέμβριο.
Το ανανεωμένο Taycan δεν θα ταξινομηθεί ως νέο μοντέλο, καθώς και ως εκ τούτου τα στοιχεία ποικιλίας WLTP του παρόντος οχήματος θα παραμείνουν. Ωστόσο, η Porsche είναι ελκυστική βελτιωμένη ποικιλία πραγματικού κόσμου χάρη σε πολυάριθμες τεχνολογικές εξελίξεις.

Δωρεάν Porsche Taycan Software Application Application Αναβάθμιση ενισχύει την απόδοση καθώς και τη λειτουργικότητα

Όταν επιλέγονται είτε τυπικές είτε λειτουργικές λειτουργίες κίνησης ποικιλίας, ο Taycan θα αποσυνδέσει τον μπροστινό ηλεκτρικό κινητήρα όταν βρίσκεται υπό μερικό φορτίο, μειώνοντας τις απώλειες τριβής καθώς και την αύξηση του εύρους. Η μονάδα δίσκου σταματάει στον οπίσθιο κινητήρα κατά την ακτή ή σε στάση, καθώς και η γρήγορη απόκριση των κινητήρων τους επιτρέπει να τερματιστούν μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου όταν ο οδηγός απαιτεί περισσότερη ισχύ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το Taycan έχει επίσης δει βελτιώσεις στο σύστημα θερμικής χορήγησης, με ένα turbo σχεδιασμό φόρτισης που επιτρέπει την μπαταρία 800V να θερμαίνεται σε υψηλότερη θερμοκρασία από πριν. Αυτό ανυψώνει το ανώτατο όριο για ταχύτερες ταχύτητες φόρτισης νωρίτερα στον κύκλο των τελών, όπου η θερμοκρασία της μπαταρίας είναι ένας περιοριστικός παράγοντας. Η Porsche δηλώνει επίσης ότι το Squander Warm χρησιμοποιείται τώρα σε πολύ καλύτερο αντίκτυπο στη ρύθμιση της θερμοκρασίας της μπαταρίας.
Στο εσωτερικό του, το σύστημα ψυχαγωγίας της έκτης γενιάς της Taycan λαμβάνει την ενσωμάτωση Auto Auto για πρώτη φορά, μαζί με την υπάρχουσα συνδεσιμότητα Apple CarPlay. Το σύστημα Voice Voice Voice Manager της Porsche έχει επίσης αναβαθμίσει για βελτιωμένη αναγνώριση ομιλίας, ενώ το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης αναδεικνύει ταχύτερους υπολογισμούς διαδρομής. Ο σχεδιασμός της μεμονωμένης διεπαφής έχει τροποποιηθεί ελαφρώς.
6

Το αναθεωρημένο Taycan θα λειτουργήσει επίσης απομακρυσμένη διαχείριση στάθμευσης, με ένα προαιρετικό σύστημα βοήθειας τηλεπισκόπησης. Αυτό επιτρέπει στο άτομο να σταθμεύσει το Taycan χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone, χωρίς οδηγό επί του σκάφους. Το όχημα μπορεί επίσης να παρκάρει σε μια κάθετη περιοχή ή ένα γκαράζ αυτόματα, χρησιμοποιώντας αισθητήρες υπερήχων καθώς και εξωτερικές κάμερες.
Παρόλο που δεν υπάρχουν τροποποιήσεις στυλ ως μέρος της ενημέρωσης, η Porsche προσφέρει μια σειρά από νέα χρώματα βαφής ως μέρος του χρώματος για να δείξει καθώς και να βαφεί για να δείξει συν πακέτα. Ο πρώτος προσθέτει 65 χρώματα στη βασική παλέτα 17-strong, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων της κληρονομιάς όπως το Rubystar Red καθώς και το Riviera Blue. Το χρώμα για το δείγμα Plus, ωστόσο, επιτρέπει στους αγοραστές σχεδόν συνολική ευελιξία της επιλογής χρωμάτων.

Το ανανεωμένο Taycan θα προσφερθεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, καθώς και οι ενημερώσεις καλύπτουν ολόκληρη τη σύνθεση, συμπεριλαμβανομένης της σκληρής έκδοσης Cross Turismo Estate. Η Porsche δεν έχει εκτεθεί λεπτομέρειες κόστους, ωστόσο δεν περιμένουμε κανένα είδος σημαντικών τροποποιήσεων για να παρουσιάσει την τιμολόγηση, η οποία ξεκινά από £ 72.850.
Ελέγξτε την αξιολόγηση του Porsche Taycan Cross Turismo εδώ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *