Το New Sony Vision S 02 EV IDEA επιβεβαιώνει τα αυτοκίνητα και τις φιλοδοξίες κατασκευής φορτηγών


η Sony έχει εκθέσει μια δεύτερη ηλεκτρική ιδέα και φορτηγά, το όραμα S 02, καθώς και επαληθεύτηκε ότι σκέφτεται σοβαρά να καταλήξει να είναι αυτοκίνητα και κατασκευαστής φορτηγών.
Ο γίγαντας της Ιαπωνίας ηλεκτρονικών σοκάρει το 2020 Consumer Electronics Show (CES) όταν έβγαλε το Vision-S, ένα Saloon S-Rivalling. Επέμεινε ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό ήταν δοκιμασμένη για τον αισθητήρα του καθώς και την τεχνολογία 5G οχήματος-οχήματος, αν και η αλήθεια ότι το όχημα είχε αναπτυχθεί καθώς και κατασκευάστηκε από τη Magna Steyr στην Αυστρία-μια επιχείρηση που ήδη ήδη Αναπτύσσεται όμοιες με το I -PACE της Jaguar στο συμβόλαιο – έδειξε ότι είχε το μελλοντικό να καταλήξει να είναι ένα μοντέλο παραγωγής δρόμου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τώρα, μετά από δύο χρόνια δοκιμής προόδου των Vision-S στην Ευρώπη καθώς και στην Ιαπωνία, η Sony έχει εκθέσει το Vision-S 02 ως μέρος της βιτρίνας CES του 2022. Πρόκειται για ένα SUV επτά θέσεων, καθαρό ηλεκτρικό SUV που έχει μήκος 4,85 μέτρων-οπότε θα ήταν πιο κοντά στο σχεδιασμό του Tesla στο μέγεθος. Η Sony έχει επαληθεύσει ότι βρίσκεται στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα με το Saloon Vision-S, καθώς και τις περιορισμένες τεχνικές προδιαγραφές που εκτίθενται μέχρι στιγμής φαίνεται να υποστηρίζουν αυτό.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά 2022

Όπως και το προηγούμενο μοντέλο, το Vision-S 02 έχει ένα ζευγάρι των κινητήρων 200kW, ένα σε κάθε άξονα, έτσι θα παρέχει τετρακίνηση, καθώς και ολοκληρωμένη έξοδο 536bhp. Κανένας αριθμός επιτάχυνσης δεν έχει κυκλοφορήσει, ωστόσο η Sony δήλωσε το 2020 ότι το όραμα-S μπορεί να φτάσει τα 62 μίλια / ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, καθώς και το ψηλότερο SUV θα εξακολουθούσε να είναι γύρω από αυτό το σχήμα. Δηλώνει ότι το νέο SUV έχει μέγιστη ταχύτητα “άνω των 112 μίλια / ώρα”, ωστόσο, δεν έχει επαληθεύσει την καινοτομία της μπαταρίας ή τα μεγέθη ή παρέχει οποιοδήποτε είδος δείκτη στην περιοχή του αυτοκινήτου.
9

Οι επίσημες εικόνες δείχνουν ότι το Vision-S 02 έχει παρόμοια εσωτερική στυλ με τα αρχικά Vision-S, με οθόνη υψηλού ευκρίνειας πλήρους πλάτους αντί για παραδοσιακή περιτονία, καθώς και οθόνες προσκέφαλων για επιβάτες δεύτερης σειράς. Υπάρχει επίσης ένας περιστροφικός ελεγκτής στη μέση της τρίτης σειράς – ενδεχομένως ενεργοποιώντας εκείνους στο έκτο και έβδομο καθίσματα για τη διαχείριση των λειτουργιών ήχου ή πολυμέσων.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *